Burçoloji..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunay_83

Üye
    Konu Sahibi
Burçoloji..
Ya çok aradım ama bulamadım inşallah bununda eşi çıkmaz..
Şu ana kadar iki konum daha önceden açılmıştı ama insanlık hali..

Koc: Zekidir genelde koc burcu insani ama her zaman belli etmez.Ne saman altindan su yurutup karda iz birakmiyandir onlar bilemessiniz.Hobileri arasinda gece mezarlikta gezinti yapmak ve evin icinde balikadam kiyafetiyle dolashmak baslicalaridir.Aile baglarina pek onem verirler,hatta ana kuzusudurlar desek abartmish olmayiz.Ugurlu rengi horoz ibigi kirmizisi, ugurlu hayvani tavsan, ugurlu bitkisi yosundur.Ortama kolay uyum sagliyan bu burca mensup unlulerden bazilari Batman, Jay Leno ve 2. giyaseddin keyhusrev dir.

Ikizler: En hazircevap en shen shakrak burc insani ikizlerdir desek yalan solemish olmayiz kesinlikle.Ortamlarin aranan insanlaridir bu yuzden de shimariktirlar.Ilgi gormedikleri zaman yangin cikarmak veya intihar tesebbusunde bulunmak gibi yontemlere basvururlar.Bazen cok acimasiz olabilirler.Bu yuzden ascilik, insaat muhendisligi gibi mesleklere egilimlidirler.Ugurlu hayvani kirpi,ugurlu oyuncagi lego,ugurlu yili 1842'dir. Aa gechmish,ne yazik.. Hobileri arasinda carkifelek izlemek bashta gelir. Demek ki neymish,ikizler burcunun bi ozelligi de mazohist olmasiymish.

Boga: Boga burcu insani cok farkli karakterlerde olabilir.Soyledir boyledir demek zordur genelde.Genelde arkadash canlisidirlar ama...Tarihe baktigimizda oyle can alici bi olayin sorumlusu olarak bi boga goremioz. Bu yuzden unlu bi boga ornek vermek istedimizde en fazla soliyebilcemiz isim Halit Akcatepe olabiliyo.Hobileri arasinda amuda kalkmak, kurbaalama yuzmek ve kitaplarin son sayfasini okumak sayilabilir. Ugurlu giysisi atlet,ugurlu aleti tornavida,ugurlu rengi turuncu,ugurlu yuzyili 22. yuzyildir.Bi de guzel dans ettikleri solenir -goren dogrulasin luffen-.

Yengec: Iyi kalpli,yumushak huylu,saftoriktir yengec insani.Arada karinca ezebilen cani ornekleri de cikabilir ama o kadari da olsun hani. Okullarda inek tabir edilen ogrencilerin cogu yengectir.Onlar ogretmenlerin gozdesi, anne babalarin diger kardeshlere ornek gosterdigi cocuklari ve hayvanlari koruma dernei baskanidirlar. Hobileri arasinda telefon rehberi okumak,elmanin kabugunu hic koparmadan soymak ve ambalaj naylonu pitlatmak bulunur.Ugurlu esyasi uzaktan kumanda,ugurlu ismi Ercan,ugurlu saati 13.45'tir. Hic bi zaman patlamicak olan bi firtinanin oncesi sessizlii gibidirler. Zararsizdirlar,evde rahatca beslenebilirler.

Aslan: Pek kendilerini begenmis insanlardir aslanlar.Ayna karsisinda saatler gecirdikleri yetmezmish gibi nerde yansimalarini gorseler en az 5 dk izlerler kendilerini.Bu bi kashik bile olabilir,hatta kim yamuk yumuk gorunurken bu kadar cekici olabilir diye de dusunurler onnar.Hobileri arasinda sut banyosu yapmak, kertenkele avlamak, ilac prospektusleri okumak bashlica gelenleridir.Ugurlu temizlik malzemesi sabun,ugurlu harfi D,ugurlu denizi Akdeniz'dir. Bu burcun kendini yakin hissettii hayvan ise akbabadir.Burcun unluleri arasinda Ulubatli Hasan,Garfield, enter tushu ve Henry Burc vardir.

Basak: Burclarin temizlik kolu bashkanidir basak.Titiz ve cekilmezdir. Abartip evinde sigara icilmesine izin verememeye kadar goturebilir olayi.Neron da bi basaktir.Efet efet bildiniz,o sebepten yandi koskoca roma.Burcun dier unluleri arasinda voltrani olusturan elemanlar ve lale devri bulunur. En sevdikleri aktivite,dergilerdeki kadin fotograflarina biyik cizmektir. Bundan arta kalan zamanlarinda hayvanat bahcesi gezerler.Ugurlu selamlama bicimleri mereba naber,Ugurlu borekleri talash boregi,Ugurlu yazari Aziz Nesin'dir.Onlara guvenebilirsiniz ama aralik bi kapi birakmaniz sizin yarariniza olur.Burclar arasinda popularitesine bakicak olursak pek aranan bi burc olmadigini soliyebiliiz.

Terazi: Bugun hangi yemegi yapiim sorusunun mucidi bi terazidir.Onlar icin deveye hendek atlatmak karar vermek yaninda hic kalir.Bu yuzden onlarla alisverise cikmaniz hic hayriniza olmicak bi davranistir.Genelde sekreterlik veya formula1 pilotlugu gibi mesleklerde goruruz onnari.Hobileri yoktur.Zaten bunun icin zamanlari da yoktur.Ugurlu deseni ekose,ugurlu ulkesi Arjantin, ugurlu oyunu saklambactir.Mutfakta pek maharetli bi burctur terazi.Hatta donmush yaglari tavadan temizlemekte ustune yoktur.Bu burcun en bi unlu mensubu Tarzan'dir.Onun dishinda Fatih Sultan Mehmet,Hurriyet aniti ve Buyuk Iskender gibi daha silik isimleri de sayabiliriz.

Akrep: Herseyi uclarda yashiyan bi burctur akrep.Ya cok sicak ya cok soguk suyla banyo yapar,ilik kelimesini kullanmaz bile.Saclari ya 55cm ya 0.2mm olur.Herseyde abartilidirlar.Fanatik kelimesine anlamini kazandiran insanlar akrep burcudur.En buyuk ozellikleri yatagin sag,sol,alt ve ust kisminda yatmalaridir.Bosh zamanlarinda telefon tushlarina basarak beste yapmayi,makrame yapmayi, rakiplerinin her turlu aktivitesini sabote etmeyi severler.Ugurlu sporlari kriket,ugurlu notalari fa,ugurlu yonleri guneydir.Onlar hakkinda hemen hukum vermeyin,once bi dinleyin,oorenin nedir ne diildir,Herkes 2. bi sansi hak eder.Burcun en unlusu Rambo'dur.

Yay: Uyumlu,kibar,sakin,aslina bakarsaniz biraz da gereksiz insanlardir yay burcu mensuplari.Kolay etkilenirler.Kucukluklerinde elma sekeri masalina en cok kanan onlardir.En buyuk ozellikleri asla ayni anda corap ve terlik giymemeleridir.Onlara en cok rastladigimiz meslekler, bilim adamligi,bahcivanlik,dansozluktur.Ugurlu kan gruplari 0 rh+,ugurlu kafiye cesitleri cinasli,ugurlu elleri papaz do per'dir.Burcun unluleri arasinda Addams ailesi,Fenerbahce spor klubu ve Kaptan Kirk'u sayabiliriz hic cekinmeden.Arada shefkat gosterelim onlara,sevelim, kabuklu yemish atip gonullerini alalim.

Oglak: Saf ve temiz kalplidir oglak insanlari. arada karindeshen jack veya cannibal hannibal lecter gibi istisnalar da olmuyo diildir hani.Ama genelde cicek yetistirip yavru kedi beslemek gibi hobilere sahiptirler. Cogunlukla da veterinerlik veya santral memurlugu gibi mesleklere mensupturlar. alaka aramayin, karindeshen jack kedi besliodu belki ne biliosunuz? Ugurlu rakamlari pi sayisi ve 44'tur. Ugurlu rengi menekshe moru, ugurlu parmai serce parmagidir. En buyuk ozelligi ise birayla votkayi asla karistirmamasidir. Bi oglaksaniz super olmasaniz da vasatin ustu oldugunuzu belirtelim.

Kova: Bi ukaladir bi shimariktir kova insani ki sormayin gitsin.Anaokul ogretmeninden universite profesorlerine kadar otorite temsil eden herkese yaka silktiren bu burc mensuplari her nasilsa iyi bi dost olabilirler.Bu da karincalarin nasi agirliklarinin kat kat fazlasini tashidiklari gibi bi muammadir.Hobileri arasinda defterlere kenar süsü yapmak ve balkon paspaslamak olan kova burcunun en buyuk ozelligi dans ederken partnerinin ayagina basmamasidir.Ugurlu sayilari 2,22 ve 222, ugurlu chizgi kahramani Bugs Bunny'dir. Ugurlu yemegi ise lazanyadir.

Balik: Romantikmish duygusalmish,sulugozmush yok bole seyler inanmayin. Balik burcu insanlari da gayet sizin bizim gibidirler. Aslinda onlar icin siradan desek de hic abartmish olmayiz.En buyuk ozelligi renklilerle beyazlari asla bi arada yikamamalaridir. oyuncak tuylu ayilariyla uyumak ve banyoda mars solemek gibi aliskanliklari vardir.Ne de shirin olabilirler bazen aman da hanimish diyesiniz gelir.Kucuklukte hep astrofizik muhendisi olmak isteseler de genelde ooretmen olurlar.Ugurlu bi seyleri yoktur. batil inanclari coktur.Yazik di mi, ugurlu bi rakamlari bile yok buna karsin...
 


goldcrusher

goldcrusher

Üye
bence doğruluk payı az :eksi:

ben aslan burcuyum ama alakası yok kendini beğenmişlikşlen :vur:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Boğa burcuyum ama pek uymuyor.. ;)
 

Tunay_83

Üye
    Konu Sahibi
Aslanda bana uymuyor yaw napsak burçların yerini değiştiğreyim mi beyler :P
 

slayer

Üye
herkez mi aslan burda???
kendini beğenmişlik biraz var (azıcık, minicik, çok az... ) ama diğer şeyler asla
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
evet benim burcuma (akrep) uyan özelliklerim : Makrame yapmak, boş vakitlerimde kriket oynamak :D :D Allahııııııım hangi aklı evvel uydurmuş bunları Ya Rabbim :)
(Tunay_83 lafım sana diğil sen aracısın nede olsa.. elçiye zeval gelmez ;))
 

onlinehack

Üye
Ya burclar uyuya bazı seyleri ama bazıları uymuyo
 

_KadirşinaS_

Üye
Benim burç koç: Başataki bazı özellikler tutuyo ama favorilerim tutmadı. Bence o kısım saçma
 

ringwraith

Üye
walla bazıları uyuyo bazıları uymuyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt