"Burası Fenerbahçe, forma savaşı normal"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
"Burası Fenerbahçe, forma savaşı normal"


Fenerbahçeli Sezer Öztürk, sarı-lacivertli takımdaki forma savaşının kendilerini yüzde 100 performansa ulaştırdığını ifade etti.
Fenerbahçe'deki forma savaşının üst seviyede olduğunu anlatan Sezer, "Burası Fenerbahçe, burası Türkiye'nin en büyük kulübü. Gayet tabii ki forma savaşı olacak. Forma savaşı olmadan yüzde 100 performansa ulaşamayız. Tabii ki Fenerbahçe'de forma savaşı biraz daha üst seviyede ama herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, takımına kulübüne faydalı olmaya çalışıyor. Bu yolda devam edeceğiz." diye konuştu.

"LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"
Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanarak milli maçlar arasına lider girme hedefini gerçekleştirdiklerini kaydeden Sezer, ilk 5 haftanın ardından bulundukları durumdan mutlu olduklarını kaydederek, "Mutluyuz ama tabii ki lig çok uzun bir maraton. Önümüzdeki haftalarda performansımızı daha da artırıp daha da güzel performanslar sergileyip liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


ÇETİNKAYA: 3 PUANLA İSTANBUL'A DÖNMEK İSTİYORUZ
Futbolcularla birlikte organizasyona katılan futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya ise soru üzerine ligin 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Mersin İdmanyurdu lige çok iyi bir başlangıç yaptı. İlk 5 haftada 10 puan aldılar. İyi takım. Bizim de takım olarak hedeflerimizden birisi şampiyonluk. Bunun için de en önemli engellerden birisi bu maç. Fenerbahçe yıllar sonra Mersin'e gidecek. Orada fair play ruhuyla mücadele ederek son derece dostane bir ortamda gerçekleşecek olan maçtan 3 puanla İstanbul'a dönmek istiyoruz" dedi.

ntvspor.net
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sezer den çok şey bekliyoruz ... Sezer böyle devam et . :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt