Burak: "Onlarda Vefa Bu Kadarmış"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Burak: "Onlarda Vefa Bu Kadarmış"


Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Burak Yılmaz ve Umut Bulut, devreyi lider olarak bitirdikleri için mutlu olduklarını belirttiler. Maçın 58.dakikasında istenmeyen olaylar yaşayan Burak Yılmaz sert açıklamalar yaptı.


"Bugün iki tarafında kazanabileceği bir maçtı. Benim pozisyonlarım var, onların da yakaladıkları pozisyonlar vardı. Pas vereceğim yerde vurmasam, vuracağım yerde pas vermesem golü bulabilirdik. Kötü bir zeminde zevkli bir mücadele oldu, devreyi lider kapattığımız için mutluyum."


Trabzon'a geldiklerinden beri gördüğü tepki hakkında sorulan bir soru üzerine Burak Yılmaz;


"Bende çok şey söyleyebilirim ama ben onlar gibi değilim. Küfür etmem, bir şey söyleyeceksem gelir yüzüne karşı söylerim. Benim adamlığıma, kişiliğime ters böyle şeyler... Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum, benim üzerimde emeği çoktur. Sadece Şenol hoca önemlidir benim için, gerisinin hiç bir önemi yok" ifadelerini kullandı.


Sahaya çıkarken nasıl duygular içerisinde olduğu sorulan Burak Yılmaz;


"Tabi ki farklı duygular içerisindeydim ama şunu söyleyebilirim, tabiri caizse biz burada şampiyon olduk, kupayı kazandık. Ben gol kralı oldum, ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in de dediği gibi, eşantiyon olarak gelip 5 milyon euro kazandırarak gittim. Ben onların efsane dedikleri insanlardan daha fazla hizmet ettim, demek ki onlarda vefa bu kadarmış. Başka söylenecek bir şey yok" cevabını vererek sözlerini noktaladı.


Burak'tan sonra sözü alan Umut,


"Trabzonspor taraftarına olumlu olumsuz söylenecek çok şey var ama, bu şekilde olmasaydı daha iyi olurdu. Fazla bir şey söylemek istemiyorum.


İyi oynamadık, pozisyona giremedik. Girdiğimiz bir iki net pozisyonu değerlendirebilsek belki farklı olurdu ama ilk yarıyı lider kapattık. İkinci yarıya güzel bir şekilde başlayıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
 


arslansem

arslansem

Üye
O değil de Burak Trabzon doğumlu değil Trabzon'un efsanelerinden değil Trabzon'la hiç alakası yok ve 5 milyon euro kazandırarak Trabzon'dan daha iyi bir takıma gitti.Bu mudur suçu?Bizden olmaz arkadaş
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güzel konuşmuşlar gibi
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kupa,kupa,kupa diye uğraşıyorlar ama ellerinden sözde kupalarını alanlara bunları yapmıyorlar.Parasıyla futbolcu alıyoruz yaptıklarına bak.Ayıp ya.
 
semihguney

semihguney

Üye
Hamit'in Burak'a şişe atılınca türk bayrağını gösterip taraftara tepki göstermesi güzeldi . Hepimiz türküz insanız kardeşiz sonuçta , neyin tribini yapıyorlarsa .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
471
jojo_va
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
477
Scourge
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
490
phasan


Üst Alt