Burak, adını Avrupa tarihine...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Burak, adını Avrupa tarihine...
[h=2]UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile oynanan ilk maçta golünü atan Burak Yılmaz, ikinci maçta da golünü atarak hem tur kapısını aralamak hem yeni bir rekora koşmak istiyor.[/h]


Galatasaray'ın yıldız oyuncu Burak Yılmaz, Schalke 04 ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasına, sarı-kırmızılıların çeyrek finale adını yazdırabilmek adına vereceği mücadelenin kilit isimlerinden biri olmasının yanında bir rekora daha imza atabilmek adına çıkacak.

Bu sezon Avrupa'da gösterdiği performans ile dev kulüplerin dikkatini çeken yetenekli forvet oyuncusu, Almanlar'ın karşısında Devler Ligi'nde Faslı oyuncu Maroune Chamakh'ın elinde bulunan 'üst üste gol atma rekoru'nu egale etmek için mücadele edecek.

23 EKİM'DEN BERİ ATIYOR!

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 golün 7 tanesini kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, grupların 3. maçı olan Cluj maçından bu yana her maçta ağları sarsmayı başardı. 23 Ekim'de Cluj'a İstanbul'da 1 gol atarak perdeyi açan Burak, deplasmanda 7 Kasım tarihinde oynanan Cluj maçında da hattrick yapmıştı.

20 Kasım'da Manchester United ile Türk Telekom Arena'da oynanan kritik mücadelenin tek golünün altına imzasını atan başarılı hücumcu, 5 Aralık'ta 2. turun kapısını aralayan Braga karşılaşmasında da rakip ağları sarsmıştı.

JARDEL'İ GEÇTİ, YENİ REKOR YOLDA...

20 Şubat'ta Schalke ile İstanbul'da oynanan ilk mücadelede de sarı-kırmızılıları öne geçiren sayıyı kaydeden milli oyuncu böylece üst üste 5 maçta rakip fileleri havalandırmış oldu.

Alman ekibine karşı attığı gol ile Mario Jardel'e 6 gol ile ait olan bir Türk takımı adına Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda atılan en fazla gol sayısını geçen Burak, Almanya'da yeni bir rekoru kırmak adına çaba gösterecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt