"Bunu avantaja çevirmeliyiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
"Bunu avantaja çevirmeliyiz"
"Bunu avantaja çevirmeliyiz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, lig fikstürüyle iligili olarak yaptığı açıklamada, hedeflerine ulaşmak için tüm şartları kendi lehlerine çevirmeleri gerektiğini söyledi.
23.7.2008



Sağlam, Avusturya kampına gitmeden önce Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lig fikstürü ile ilgili bir soruya Sağlam, "Geçen sezon olduğu gibi ilk yarıdaki bütün derbileri dışarıda oynayacağız. Bunu avantaja çevirmeye çalışacağız. Hedefi şampiyonluğa oynayan bir takımın içerde dışarıda galibiyet için oynaması gerekiyor. Şampiyon olmak istiyorsak, her türlü şartı kendi lehimize çevirmeyi becermemiz lazım" diye konuştu.
Avusturya kampında tam kadro olacaklarını ifade eden Sağlam, "Bu durum bizim adımıza sevindirici. Çok verimli bir sezon başı geçiriyoruz. İlk kamptaki gibi ikinci kampta da disiplinli ve özverili bir şekilde çalışacağız. Daha sonra da UEFA Kupası ve lig maçları başlayacak. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Bu filmi geçen sene izlemiştik, hiç bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum..
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bence de bi halt olmayacak bu senede bence ligde ilk 5 e bile giremeyecek gibime geliyor...
bütün suç sinan ergininin teknik direktörüde yönetimide parmağında oynatıyo nefret ediyorum o adamdan
 

karides

Üye
Önümüzdeki bir kaç sene ben Beşiktaş'tan şampiyonluk falan beklemiyorum. Bekleyen arkadaşlara da şimdiden tatlı rüylar diyorum. Yönetim ve menajer değişmedikçe, bu takım oynamaz, oynatılmaz. "Hepimiz arkadaş olduk" geyiğini zaten 3 senedir yapıyor futbolcular. Arkadaşlık geyiği bir tarafa, takım o kadar huzursuz ki kaptanları bile boks maçı yapıyor. Ben ligin sonunu bir tarafa bırakın, daha ilk yarının sonunda havlu atarız diyorum. Lig tv aboneliğimi bile askıya almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Parasından değil, sinir krizleri geçirip saç yolmaktan yoruldum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
321
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
390
onurca06
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
451
jackalmami


Üst Alt