"Bundan sonraki bütün maçlarımızı alacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
"Bundan sonraki bütün maçlarımızı alacağız"
Fenerbahçeli futbolcular Cristian ve Vederson, Turkcell Süper Lig'de Manisaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.
Sarı-lacivertli ekibin maçtaki ilk golünü atan Cristian, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, rakiplerine karşı gayet iyi bir oyun sergilediklerini, birçok gol fırsatı yarattıklarını, ancak değerlendiremediklerini söyledi.
Cristian, ''Maçın sonlarına doğru baskımızı artırdığımız zamanlarda yarattığımız pozisyonlar, ilerisi için ümit veren noktalardı. Çok fazla kendimizi üzmenin anlamı yok bu saatten sonra. 3 puan alamadık, kafamızı kaldıracağız ve bundan sonraki bütün maçlarımızı alacağız'' diye konuştu.
İyi futbola rağmen beklenen gollerin gelmemesiyle ilgili soruyu Brezilyalı futbolcu, ''Futbolda her zaman istediğiniz zaman top içeri girmez. Önemli olan hiçbir zaman yılmadan çalışmaya devam etmektir. Bizim de bu dönemde vurduğumuz toplar girmiyor. Yapacak bir şey yok. Çalışmamıza devam edeceğiz. Bir gün mutlaka girecek'' diye yanıtladı.
Maçta ikinci yarıda oyuna dahil edilen Vederson ise Manisaspor karşısında taktik olarak mükemmel bir maç oynadıklarını savunarak, ''İyi pas yaptık, saha içinde yaratıcı olduk. Sadece son toplarda istediğimizi elde edemedik. Yapmamız gereken bunlara kafamızı takmadan, eksik gördüğümüz noktaları bir şekilde eksik olmaktan çıkarmak'' şeklinde konuştu.
Takımda iyi şutörler olmasına rağmen Manisaspor mücadelesinde çok şut atmadıkları sorusuna Fenerbahçeli futbolcu, ''Hak veriyorum... Çünkü şut anında fırsat geldiğinde daha güvenli ve konsantre şekilde topa vurmak gerekiyor. Bizim, idmanlarda izleyenler de göreceklerdir ki, gayet iyi şut çeken, kaleyi çok iyi bulan oyuncularımız var. Fakat maça geldiği zaman bazen doğru zamanda doğru kararları veremeyebiliyoruz, bu anda biraz daha sakin olmak gerektiğini düşünüyorum. Zamanla bunlar da olacak'' diye yanıt verdi. Fenerbahçe'nin beraberlikler aldığı Diyarbakırspor ve Manisaspor mücadelelerini nasıl değerlendirdiği sorusunu da Brezilyalı oyuncu, ''Fenerbahçe olarak baktığınız zaman elbette kazanmak zorunda olduğunuz için kaybedilmiş 2 puandır. Fakat kazandığınız puanlara ekleniyor ve şampiyonluk yolunda bizi etkileyecek puanlar olduğu için kazanılan 1'er puan olarak da görebilirsiniz. Fakat elbette Fenerbahçe her zaman kazanmak istediği için kaybedilmiş 2 puan olarak açıklayabiliriz'' şeklinde yanıtladı.


15.02.2010
Kaynak : AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt