Bülent Uygun: Bilica Fenerbahçeden Teklif Aldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bülent Uygun: Bilica Fenerbahçeden Teklif Aldı.
"Teklif var ama imza yok"


Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, başarılı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'ya gelen transfer teklifleri ile ilgili, ''İmza atmadı, ama Fenerbahçe'den gelen bir teklif var'' dedi.


Galatasaray maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'un teknik direktörü Uygun, basın mensuplarının, Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica'nın önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili sorularını yanıtladı.

Sivasspor'da her futbolcuya transfer teklifleri geldiğini belirten Uygun, bugün Anadolu takımlarında başarılı bir sezon geçiren her futbolcuya böyle teklifler gelebileceğini söyledi.

Gelen transfer tekliflerini Sivasspor Kulübü'nün menfaati doğrultusunda değerlendirmeye alacaklarını vurgulayan Uygun, şöyle konuştu:
''Burada önemli olan Sivasspor Kulübü'nün menfaatine, gelecekteki markalaşmasına katkı sağlayacak hamlelerdir. Bilica'ya da Mehmet Yıldız'a da İbrahim Dağaşan'a da veya herhangi bir şekilde diğer yabancılarımıza da birçok teklif gelecektir. Dolayısıyla bizi ekonomik anlamda tatmin ettiği sürece izin verebiliriz. Çünkü biz markalaşma adına, hedeflerimiz adına, kulübümüzü daha yukarılara taşıma adına yeni transferlerimizi zaten hali hazırda takip ediyoruz ve yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren biz de başlayacağız transfere. O yüzden gelecek olan teklifler hep değerlendirilip, en iyi şekilde sunulacaktır.''

Bilica ile ilgili gazetelerde çıkan transfer haberlerinin normal olduğunu ifade eden Uygun, ''Evet isteyenleri de var. Ama bakacağız sezon sonunda, hafta sonunda'' dedi.

Basın mensuplarının Bilica'nın Fenerbahçe'ye imza atıp atmadığı yönündeki sorusu üzerine Uygun, şunları kaydetti:
''İmza atmadı, ama Fenerbahçe'den gelen bir teklif var, doğru. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, bunların hepsinin isimleri gündemde, hatta yurt dışından 2-3 tane takım var. Katar'dan var, onun dışında diğerlerine de aynı şekilde teklifler var. Anadolu takımlarından teklif var, mesela en basiti Mehmet Yıldız'a Bursa'sı, Kayserispor'u, Ankaraspor'u da teklif yapıyor, sadece büyük takımlar değil.''

Ligtv
 
  • Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teklif resmileşti. Gelir mi gelir:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bilicayı oldukça beğeniyorum..Gerçekten taş gibi defans oyuncusu ve savaşçı.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İnşallah Fenerbahçe'ye gitmez :) Galatasaray'da görmek istediğm bir oyuncu Servet'in yanına...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt