Bugün 7 Mayıs! Çoğunluk yemekte sağlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün 7 Mayıs! Çoğunluk yemekte sağlandı!
Bugün 7 Mayıs! Çoğunluk yemekte sağlandı!

Bugün 7 Mayıs ve çoğunluk sağlanamadığı için seçimler 14 Mayıs'a ertelendi... Çoğunluğun sağlanamadığı 7 Mayıs'ta, Ünal Aysal'ın Kalamış Tesisleri'nde verdiği yemekte bin kişinin olması dikkat çekti.



27 Mart'ta yapılan olağan mali genel kurul sonrasında 'kendi iradesi' ile seçim kararı alan Adnan Polat, seçim takvimini 7-14 Mayıs olarak açıklamıştı. 6 Nisan'da düzenlediği basın toplantısında seçim takvimini açıklayan Adnan Polat, ilk olarak 7 Mayıs'ta seçimlerin yapılacağını ancak çoğunluk sağlanamazsa seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlendiğini ifade etmişti.

6 Nisan'da açıklanan seçim tarihinin ardından arka arkaya patlayan mahkeme skandallarının ardından gözler 7 Mayıs'a çevrilmişti. Başkan adaylarının 'önümüzde yeterince zaman yok" şeklinde yakınmalarının gölgesinde bir hafta da ertelenen seçimlerin; ertelenmesindeki ana gerekçe ise 'çoğunluğun' sağlanamaması...

Kağıt üzerinde sadece sembolik olarak belirlenen 7 Mayıs tarihi, seçim salonunda değil de Ünal Aysal'ın Kalamış Tesisleri'nde kulüp üyelerine verdiği yemekle geçti. Yaklaşık 1000 kulüp üyesinin katıldığı yemekte 7 Mayıs tarihinin tam anlamıyla es geçildi.

7 Mayıs olarak açıklanan seçim tarihi için Divan Kurulu da herhangi bir hazırlık yapmadı. Galatasaray Spor Kulübü tarihinde şu ana kadar açıklanan seçim takviminin ilkinde yapılmış bir seçim bulunmuyor.

Camianın bir kısmı 7 Mayıs'ta seçimlerin yapılması yönünde fikirlerini ortaya koyarken; gerek başkan adaylarının gerekse aday yönetim kurulu listelerinde bulunan isimlerin bu duruma sıcak bakmaması seçimleri otamatik olarak 14 Mayıs'a erteledi.

webaslan

----------Eklendi @ 18:45:40 ---------- Yazıldı @ 18:44:15 ----------

Ay sizin geleneğinize be. Yapsanız ne olurdu şu seçimi bugünden ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
442
Eren Değerli
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
390
jojo_va
-India-
Cevap
10
Görüntüleme
415
Scourge
. . . EmreG . . .
Cevap
6
Görüntüleme
676
. . . EmreG . . .


Üst Alt