Piyasada milyonlarca küçük ekranlı telefon var üreticiler hep sizimi düşünecek bırakın ekranı büyütsünler mesela ben her ne kadar 3.5 inç üzeri telefon kullanmamış olsamda 6.5 inç'e kadar kullanabilirim ötesi tablet konumuna giriyor yani demem oki herkes küçük ekran sevmiyor note 2 mesela son okuduğuma göre 10 milyon satmış niye şikayetçisiniz yahu bırakın yapsınlar Yazan: ..maHsun..
durduk yere neden böyle bir konu açtın anlamadım ama ben büyük ekranlı telefonlardan memnunum zaten tek problem gece yatarken tek elle telefonu kullanamıyorsunuz onun haricinde her türlü iyi birşey ekranın büyük olması
elden daha kolay düşmesi ve yere düşünce ekranın daha kolay tuz buz olma ihtimalini saymazsak HD film izleme oyun oynama ve ferahlık açısından büyük ekran güzeldir hele birde ppi'si yüksek canlı bir ekransa
bana 4inç ekran bile biraz büyük geliyor Cep telefon dediği kibar küçük olmali ve fazla yer tutmaması gerekiyor Filim izlemek istersek ps veya tabletler var olmadı televizyon var izleyin ışte zaten bi cep telefonu bunların keyfini vermez Oyun üçünde aynı şey geçerli
Note 3 ne olacak bilemem ama Note 2 nin ekranı kesinlikle en optimum olanı.Hem küçük değil hemde tek elde tutulmaya imkan veriyor.