Büyük bir karakter gösterisi yaptık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Büyük bir karakter gösterisi yaptık!


[h=4]Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.[/h]
Kocaman yaptığı açıklamada "Her şeyden önce bütün Fenerbahçeliler gibi mutluyuz. Dışarda ve televizdan maçı izleyenler gibi mutluyuz soyunma odasında. Bu toz duman arasında büyük bir karakter gösterisi yaptık bugün. Tüm oyuncuları gönülde teşekkür ediyorum." dedi.

Büyük takım olmakla ilgili yaptığı açıklamaları sorulan Aykut Kocaman "Büyük takım olmak ve öyle oynamak tabiri özellikle bizden alt seviyede olan takımlara karşı oynarken geçerli. Son iki maçımız tarihi köklü olan takımlara karşıydı. B.Mönchengladbach tarihi olan, tarihini arayan ve şampiyonlukları olan bir takım. Beşiktaş da 100 yıllık tarihi olan ve şampiyonlukları olan bir takım. Bu takımlara karşı büyük takım tabiri pek olmuyor. Sıkıntılı bir dönem vardı. Bu dönemi atlatmak lazımdı. Katıldığım televizyon programında 2-3 ay içinde tam kapasitemize yakın oynayacağımızı söylemiştim. Tam orada değiliz ama yaklaşıyoruz." şeklinde cevap verdi.

Son 2 maçta alınan galibiyetlerden sonra rahatlayıp rahatlamadığı sorulan Kocaman,"Olmayacak böyle bir rahatlama. Hep böyle bu platform. İyiyseniz, iyi oluyor. Her şey maalesef böyle." dedi.

Fenerbahçe'nin antrenör takımı olmasıyla ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatılan ve bunun gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan Kocaman, "Fenerbahçe ile ilgili değil Türk futboluyla ilgili. Antrenörler, futbolcular ve özellikle medya; kimse kendi alanına çekilmiyor. Kimse kendi alanına dönmediği sürece başka sorunlarda ortaya çıkacaktır. Ülkemizin futbol iklimi böyle. Sadece 2 maçla bu değişir demek yanlış olur." dedi.

Ropörtaj sırasında yüzü gülen ve mutlu gözüken Kocaman'a mutlu olup olmadığı sorulunca, tecrübeli teknik adam, "En azından 24 saat huzur içinde uyuyabileceğiz." diyerek cevap verdi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yapmaya da devam etmeliyiz aykut hoca ...
Elindeki kadro türkiyenin tartışmasız en iyi en kaliteli kadrosu ... Bize yakışan bu ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt