Bütün goller yabancılardan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bütün goller yabancılardan
Beşiktaş'ın bu sezon kupada oynadığı maçlarda bütün gollerini yabancı futbolcuları attı.















Ziraat Türkiye Kupası'nı, finalde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla yenerek kazanan Beşiktaş'ın bu sezon kupada oynadığı maçlarda bütün gollerini yabancı futbolcuları attı.
Kupayı kazanana dek, 10 maçta, bugünkü seri penaltılar hariç toplam 26 kez fileleri havalandıran siyah-beyazlıların gollerinin tamamı yabancılardan geldi. Brezilya asıllı Nobre ve Aurelio ile devre arasında yolların ayrıldığı Fink, kupanın golcüleri arasında yer aldı.''Kara Kartallar''ın kupadaki gollerini Bobo (4), Almeida (4), Guti (3), Simao (3), Quaresma (3), Nobre (2), Sivok (2), Fernandes (2), Aurelio, Fink ve Hilbert kaydetti.
Bu arada, finaldeki seri penaltı atışlarında da Beşiktaş'ın gollerini yabancılarından Almeida, Fernandes, Aurelio ve Simao attı. Bobo ve Almeida, 4'er golle, kupa şampiyonu Beşiktaş'ın kupadaki en golcü isimleri olarak ön plana çıktı.

DEMİRÖREN'İN 4. KUPASI
Ziraat Türkiye Kupası'nı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla yenerek 9. kez müzesine götüren Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, 4. kez kupa şampiyonluğu yaşadı.
Siyah-beyazlı kulübün başkanlığına ilk kez 30 Mayıs 2004 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede seçilen Yıldırım Demirören, başkan sıfatıyla takımının 4. kez Türkiye Kupası'nı kaldırışını ise babası Erdoğan Demirören'in rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a dönmesi nedeniyle statta izleyemedi. Erdoğan Demirören'in, apandisitinden rahatsızlık geçirdiği öğrenildi.
Daha önceki 3 kupa sevincini 2006, 2007 ve 2009'da İzmir'deki finallerin ardından yaşayan Demirören, bu kez Kayseri'deki sevince İstanbul'dan ortakoldu.
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Portekiz ambargosu:ehe
 
JakeVincent

JakeVincent

Üye
Bana Beşiktaşta olan ve ilerde oynayabilen türk gösterin?
Türk var mı ki ilerde oynayan?
Hepsi portekizli, brezilyalı, almanyalı...
Böyle bir durumda tabii ki bütün goller yabancılardan gelir :bilmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt