Bülent Uygun'dan beklenen açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bülent Uygun'dan beklenen açıklama
Bülent Uygun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ilişkin açıklamasını yaptı.











Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Futbol Federasyonu'nca talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyetlerinde bulunduğu gerekçesiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ilişkin, ''Bizim herhangi bir şekilde ne futbolcu alım satımına ne de başka bir konuda dahlimiz olmuştur'' dedi.


Uygun, Eskişehirspor Tesislerinde Fenerbahçe maçı hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 2000-2004 yılları arasında menajerlik işiyle uğraştığını, ancak sonraki süreçte bu işlerden kendisini soyutladığını kaydetti. Daha sonra Sivasspor ile anlaştığını ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Sivasspor'da takım menajerliği ve teknik direktörlük yaptım. Burada büyük başarılar yaşadık. Menajerlik yaptığımız şirkete vekalet vermeme rağmen, ayrılma kararım deftere işlenmemiş. Yani bir ihmalkarlık olmuş. Bu durum süreç içinde sanki ortakmış gibi gösterilmemize neden oldu. Bunun farkına vardıktan sonra yani 5 ay önce bu sorun tamamen ortadan kalktı. Bizim herhangi bir şekilde ne futbolcu alım satımına ne de başka bir konuda dahlimiz olmuştur. Teknik direktörlüğe başladığımdan bu yana böyle bir iş yapmadım. Gönlümüz rahat. Bu yanlışın ortadan kalkması için tahkime başvurduk. 4 Kasım perşembe günü bu görüşülecek. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.''
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
339
@Safak
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
416
Haydar
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
277
scarface006


Üst Alt