Bükemediği Eli Öptü

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Bükemediği Eli Öptü

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 7 çarşamba akşamı iPad ve iPhone kullanıcılarının kullanımına sunuldu. 750 megabaytlık güncellemeyi indirenler özellikle arayüz tasarımındaki değişikliklerden dolayı adeta yeni bir telefon almış hissine kapıldı. Sosyal medyada birçok kullanıcı ise Apple'ın Android işletim sisteminden kopya çektiğini iddia etti. Özellikle ekran kilitliyken gözüken büyük dijital saat Android'li telefon kullananların alışık olduğu bir manzara.

‘SONUNDA YETİŞTİ’
Arayüzün daha renkli hale gelmesi ve her uygulamanın tek ekranda ayrı ayrı gözükmesini sağlayan çoklu görüntüleme de yine 'Apple sonunda Android'e yetişti' şeklinde yorumlandı. Apple'ın Android'den ilham aldığı başka bir özellik ise ekran kilitliyken uyarıların daha ayrıntılı görülebilmesi oldu. i0S 7'nin en göze çarpan yeni özelliklerinden Kontrol Merkezi'nin tasarım ve içerik olarak da neredeyse aynı şekilde Android bazlı telefonlarda yer alması dikkat çekti. Ancak 'Kontrol Merkezi' konusunda iki şirketin davalık olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu benzerliklere rağmen sosyal medyadaki yorumlar ışığında Apple kullanıcılarının güncellemelerden genelde memnun olduğu söylenebilir.
 


Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Windows Phone!a da çok benziyor.
 
esokmen

esokmen

Üye
Değişmek güzeldir :)
 
tapatalk

tapatalk

Üye
Androidi omuzlamış bu ios7 wp,webos'u da çalmışlar
 

Samet.25

betasini gordugumde demistim cogu efekt hareket androidden alinti diye ne alaka diye kizanda olmustu ama gercekler iste :D
 
enterneoll

enterneoll

Üye
Kabul etsinler iphonun eski ağırlığı kalmadı çoluk çocuk telefonu oldu nokia gibi
 
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bizim arkadaşın iPhone 4ü kilit ekranında donuyor çok net bir şekilde.
 


Üst Alt