Bu kılıf, LG V20'ye 5 gün kullanım süresi sağlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu kılıf, LG V20'ye 5 gün kullanım süresi sağlıyor
Akıllı telefonlar her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilirken, günden güne de bu cihazların kullanım süreleri gün içerisinde artmaya devam ediyor. Akıllı telefonlar mobil cihazlar oldukları için bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyorlar ve tekrar şarj edilebilir bataryalar da bu nedenle cihazlarda bulunmakta.



Batarya teknolojileri ne yazık ki son dönemde beklenen ölçüde gelişim sağlayamadı ve ince ve hafif cihaz sunma çabası da kapasiteyi sınırlarken, akıllı telefonlar günlük kullanımda en az bir ve daha fazla şarj ihtiyacı duymakta.

İşte bu anda da bazı aksesuarlar kurtarıcı oluyor. bunlar arasında harici bataryalar yer alırken, ayrıca iki farklı cihaz taşımak istemeyenler de bataryalı koruyucu kılıflara yöneliyor. Bu kılıflar cihazın kalınlığını arttırsa da bu durumu kabul edilebilir olarak değerlendiren bir çok akıllı telefon kullanıcısı da bulunmakta.



Bataryalı koruyucu kılıflardan birisi de LG'nin geçtiğimiz sene sonlarına doğru sunduğu LG V20 adındaki model için geldi. LG V20 bilindiği üzere 3.200mAh batarya içeriyor ve ZeroLemon tarafından sunulan yeni bataryalı koruyucu kılıfta ise 10.000mAh batarya bulunmakta.

LG V20'nin arka kapağı ve bataryası çıkartılarak, ZeroLemon'un batarya ve kılıfı cihaza takılıyor. Toplam ağırlık, LG V20 ile birlikte 330gr'a ulaşıyor.

Amazon üzerinden satışa sunulan bataryalı koruyucu kılıfın fiyatı ise 59.99$ olarak belirlenmiş
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kılıfla Olduğu Sürece Diğerleride Aynı Hoş Değişen Bişey Yok.Ha Taşınabilir Şarj Aleti Ha Bu.Ama 10 Amper Bataryada 10 Saatte Filan Dolar :D Yani Telefonu 5 Gün Kullan 1 Gün Yatır Şarj Olsun Modunda Kullanırsınız :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall

technogamer2345

Üye
Hocam 10000 mah pb alinsa cebe atilsa daha mantikli degil mi? Uzun bi usbyle etrafta gezinirkende kullanilabilir. Kullanmayacagin zamanda cikar topla at cebe.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 


Üst Alt