"Bu kadar Türk'ün ne işi var?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
"Bu kadar Türk'ün ne işi var?"
Sneijder, Türklere bu kadar fazla bilet verilmesine şaşırdı, “Nasıl olur da Türklere bu kadar bilet verilir, anlamakta zorlanıyorum. Evimizde 20 bin Türk'ün ne işi var?” dedi.

Hollanda Milli Takımı’nın tecrübeli oyuncularından ve Inter’de top koşturan Kaptan Sneijder, maçı 20 bin Türk’ün izleyecek olmasına şaşırdığını söyledi. Bugünkü gazetelerde yer alan haberde kaptan Sneijder, “Kendi evimizde oynuyoruz, ne var ki, yirmi bin Türk maçı izleyecek olması doğrusu beni şaşırttı. Bu rakam bizim için büyük dezavantaj. Nasıl olur da Türklere bu kadar bilet verilir, anlamakta zorlanıyorum. Evimizde 20 bin Türk’ün ne işi var?” dedi.

Biletler karaborsa

Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Hollanda ile Türkiye arasında Arena Stadı’nda oynanan maça Türk taraftarların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. 50 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı’nda Türk taraftarların çoğunlukta olduğu da özlemlendi.Gurbetçilere toplam 17 bin biletin ayrıldığı ancak, Arena Stadı’nda Türk taraftarların daha çok olduğu ileri sürüldü. Buna gerekçe olarak Hollanda vatandaşı Türklerin de ev sahibi takımın biletlerinden alması gösterildi. Nitekim bazı tribünlerde Hollandalı ile Türk seyircilerin içiçe oturduğu ve karşılaşmayı bu şekilde izlediği gözlemlendi.

Burası Hollanda!

Maçta yapılan anonsta, seyircilere takımlarını pozitif şekilde desteklemeleri istenildi. Anonsta, statta meşale yakılmasının yasak olduğu hatırlatılırken, yakanlara 18 ay statlara giriş yasağı ve 400 euro ceza verileceğine dikkat çekildi.

 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bi ara maç türkiyede oynanıyor sandım. Helal olsun taraftarlarimiza
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
366
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
365
frisby77
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
342
Kdr05


Üst Alt