"bu kadar futbol şiddeti görmedim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
"bu kadar futbol şiddeti görmedim"
Otelde 1 saat 15 dakika mahsur kalan futbolculardan Quaresma, “Böyle şiddet görmedim. Bu şartlarda sahaya nasıl çıkarız, hadi bunu yaptık sahadan nasıl çıkacağız?” diyerek korkusunu dile getirdi.
Bursaspor maçı öncesinde özellikle yabancılar çok gergindi.. Türk oyuncular bu konularda daha alışkın olduğu için, onlarda herhangi bir korku söz konusu değildi. Beşiktaşlı futbolcular, saat 18.00'de otelin lobisinde maça hareket için toplandılar. Ama dışarıdan gelen kötü haberleri alan siyah-beyazlı yöneticiler, takımı mecburen lobide tuttu.

SIMAO: ÖLÇÜ KAÇTI..

Tam 1 saat 15 dakika lobide bekleyen futbolcuların psikolojisinin bozulmasını istemeyen yetkililer, otel televizyonlarını kapattırdı. Fakat hepsi kendi telefonlarından olayları takip ettiler.
Ve bekleyiş sırasında Quaresma, korku dolu sesiyle yönetime “Neredeyse dünyanın her yerinde oynadım. Ama bu kadar futbol şiddeti görmedim. Bu şartlarda biz sahaya nasıl çakacağız, çıksak sahadan nasıl çıkacağız?” derken başka bir Portekizli dünya yıldızı Simao da “Türkiye'deki seyirci coşkusunu sahadaki atmosferi çok seviyorum. Ama işin ölçüsü bu kadar kaçmamalı” yorumunu yaptı.
vatan
 
Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Kavga istemiyoruz ama siz attıracaksınız asfalyalarımızı.

Seneye görüşelim. Hasta la vista :bye2:
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt