Bu gurur İmparator'un

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu gurur İmparator'un

UEFA Kupası’nı kaldıran Terim, dün gece yeni bir tarih yazdı, Devler Ligi’nde ilk kez gruptan çıktı. 90 dakika sonrasında da önemli açıklamalarda bulunan İmparator’un öne çıkan sözleri şunlar oldu: “Önce taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onların enerjisi, böyle güzellikler yaratıyor. 1-0 yenik duruma düştükten, Cluj’un da Manchestar’a attığı golden sonra altından kalkmak kolay değildi. Kendi işimizi kendimiz bitirdiğimiz için memnunum. ‘Daha söyleyeceğimiz sözümüz bitmedi’ demiştim. Demek ki, Galatasaray’ın Avrupa’da söyleyeceği çok söz var. Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek güzel.”

“Oyunculara ‘bazen antrenörler konuşmaz’ dedim, ama konuşmak zorunda kaldım. Taktiksel değişiklikler yaptık. Selçuk’u biraz daha öne çektik. Umut’u planladığımızdan önce oyuna soktuk.

Bazı maçlar takımı takım yapar, camiayı, ülkeyi birleştirir. Umarım bu maç da böyle olur. Daha çok yolumuz var. Çalışacağız, deneyeceğiz, yanılacağız ve gerekirse tekrar deneyeceğiz. Taraftarlarımızdan da sabır göstermelerini bekliyoruz.”

‘Malaga ve Schalke’ dedi


Terim, “Gözünüze kestirdiğiniz bir takım var mı?” sorusuna ise gülerek, “Onların bizi gözüne kestirdiği kesin de benim gönlümden geçenleri söylerim. Çok var. Malaga, Schalke. Hayırlı bir kura olsun, öyle diyelim. Kısmet. Ne gelirse.. Garantisi yok” yanıtını verdi.

İlk tebrik Gül’den

Braga zaferinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i ilk tebrik eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.
 
alaStar

alaStar

Üye
Hoca helal sana be 2 değişiklik 2 gol :alkis:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt