Bu cennette evlenmeden önce bir daha düşünün!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bu cennette evlenmeden önce bir daha düşünün!

Dünyanın dört bir yanından turistlerin akın ettiği ve hatta düğünlerini yaptığı cennet köşesi Maldivler'de şok bir olay yaşandığı ortaya çıktı.
'da yayınlanan bir videoda, Maldivler'deki Vilu adlı tesiste İngilizce konuşan bir turist çift, adada evlilik yeminlerini tazelemek üzere tören yapıyor.
Evlilik törenlerini tesis çalışanlardan biri yönetiyor. Ama çift, bu kişinin evlilik töreni yönetmeye yetkili biri olduğunu sanıyor. Çalışan, 15 dakika süren tören sırasında Divehi dilinde konuşarak turistlere ağıza alınmaz hakaretler ediyor. Bu dili anlamadıkları için olaydan bihaber olan turist çift ise yerel bir düğünde evlendiklerini sanıyor.
Maldivler haber ajansı Minivan News'e göre, YouTube'a 'şaka' amacıyla konulan videoda töreni yöneten Hüseyin Didi'nin kendisini dini evlilik töreni yapmaya yetkili meşhur bir kişi olarak tanıttığı anlaşılıyor.
Tören sırasında Didi, çifte kendi dilinde "Sizler kafir ve domuzsunuz" diyor. Önünde duran kağıt ve belgelerin de Maldivler'deki resmi evlilik belgeleriyle hiçbir alakası olmadığı belirtiliyor.
Didi, çiftten ve diğer otel çalışanlarından 'evlilik yeminlerini edebilmeleri' için ellerini Müslümanların dua ettiğinde yaptıkları gibi açmalarını istiyor.
Adam törende şunları söylüyor:
"Sizler domuzsunuz. Bu evlilikten doğacak çocuklarınızın hepsi p.ç domuzlar olacak. Evliliğiniz geçersiz. Sizler geçerli evliliği olabilecek insanlar değilsiniz. Biriniz kafir, diğeriniz de öyle. Hiçbir inancı olmayan ateistlersiniz."
Kadına ve adama, giyimlerine ve hareketlerine yönelik hakaretlerle sözde evlilik töreni devam ediyor.
Çiftin soyadı Alexander olarak duyulurken, haber ajansı çiftin İsviçreli oluduğunu belirtiyor.
Gelin bir hindistancevizi ağacı dikerken tesisteki çalışanlardan biri, "Göğüslerini görebiliyorum" diye bağırıyor. Damat, yeni diktikleri ağacı sularken, bu yorumlardan haberi olmuyor.
Bir diğeri bunun üzerine "Bir şey giyiyor en azından. Çünkü onları izlemekten sakalım ağardı. O kadar çok şeyini gördüm ki, artık onlara bakmak bile istemiyorum" diyor.
Tesis çalışanlarından biri, Didi'ye çifte öpüşmelerini söylemesini söylüyor, bunun için de "Birbirlerinin ağızlarını emsinler" diyor.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, tesis müdürü videodaki çalışanların tamamının kovulduğunu söyledi ve bu tür ritüelleri yürütmekle görevli bir çalışanlarının olmadığını da belirtti. Tesisten olayla ilgili duyulan üzüntüleri belirten bir açıklama da yayınlandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt