Bu Android oyunları, belli süre ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu Android oyunları, belli süre ücretsiz
Android işletim sistemli cihaz kullanıcıları elini çabuk tutarak Google Play Store'da ücretli olan bu oyunları, telefonlarına ücretsiz şekilde indirebilir.




Mobil dünyada akıllı telefon kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte, oyuncuların dikkati de mobil oyunlar üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Telefonların artan güçlü donanımsal özellikleri ve ekranların gittikçe profesyonelleşmesiyle birlikte, birçok oyuncu artık gözünü bu sektöre çevirir oldu.



Oldukça profesyonel bir hikayeye sahip olan ve üstün grafikleriyle dikkat çeken oyunlardan bazıları ücretli olarak satışa sunulurken, bazıları ise oyun içi satın alım tercihleriyle indirilebiliyor. Bizde sizler için hazırladığımız bu yazıda, Google Play Store'da belli süre ücretsiz olan oyunları tek bir başlık altında toparladık.



Eğer sizde ücretli olan bu oyunları Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak yüklemek istiyorsanız, elinizi kesinlikle çabuk tutmalısınız.



Bertram Fiddle: Episode 1
2015 yılında Tokyo'daki Indie Game Fest konferansında yılın en iyi anlatıcı oyun ödülünün sahibi olmayı başarmıştır. Normalde 3,89 TL karşılığında satışa sunulan oyunu ücretsiz olarak indirmek için sadece 4 gün sürenin olduğunu belirtelim.



AngL
Bu oyunun bulmaca oyunu tutkunlarının önemli tercihi olacağından söz etmeliyiz. Oyunda her seviyede elmaslara ulaşmanız için bir adım daha ilerlemeniz gerekirken, oyundaki topun açısını hareket yoluyla değiştirmeniz ve bunun için de üçgenleri kullanmanız gerekiyor . Hali hazırda 2.19 TL olan oyunu 24 saat içerisinde ücretsiz olarak telefonlarınıza



League of Stickman 2017
Çoklu oyunculu modu içeren oyun Wi-Fi ile Bluetooth üzerinden diğer arkadaşlarınızla oynanabilirken, farklı seviyeler içermektedir. Oyunda puan toplayarak karakterinizi güçlendirmeniz gerekirken, 6 gün boyunca 0,59 TL yerine ücretsiz olarak cep telefonlarınıza yüklenebilecek.



Infinity Dungeon
Çeşitli hazinelerle dolu bir zindan üzerinde geçen oyun hikayesinde oyun içeriği canavarlarla doludur. Hedeflerinizi elde etmek için düşmanlarınızı öldürüp ganimet elde etmeniz gerekiyor. Normalde 2.69 TL karşılığında satışa sunulan ziyaret edebilirsiniz. Oyunu indirmek 40 saat sürenin olduğunu belirtelim.



Buff Knight Advanced
2D görüntü kalitesine sahip olan RPG oyununda saldırıların odağında bir şövalye ile bir büyücü yer alıyor. 12 aşamalı olan oyunda zırh, silah ve karakter özelliklerini geliştirmeniz gerekiyor. Oyunu Android işletim sistemli cihazlarınıza 72 saat içerisinde indirmeniz gerekirken, oyunu yer alıyor.
Bu Android oyunları, belli süre ücretsiz
 


Üst Alt