'Bu acıyı tedavi edecek iaç yok'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
'Bu acıyı tedavi edecek iaç yok'
Deivid, sakatlanmasının ardından annesinin vefatıyla yıkıldığını anlattı.
20.7.2008



Fibula kemiğinin kırılmasının ardından annesinin vefatıyla yıkıldığını ifade eden Deivid, “Ayağım 3 ay sonra iyileşir ama annemi bir daha asla göremeyeceğim” dedi.
Bir insanın görebileceği en büyük acıları yaşadı bir hafta içinde Deivid. Önce Avusturya kampının ilk idmanında sol ayak fibula kemiği kırıldı. Birkaç gün sonra Brezilya’dan gelen haber ise onu yıktı. Annesi vefat etmişti. Doktorlar izin vermediği için annesinin cenazesine gidemeyen Brezilyalı yıldız, FBTV’deki Kamp Günlüğü programında duygu dolu açıklamalar yaptı. Ayağı kırıldığı an ailesinin, çocuklarının, kariyerinin gözünün önünden geçtiğini vurgulayan Sambacı, şunları söyledi:
Herkes büyük destek verdi
“Çünkü futbolcu, hayatını ayağıyla kazanır. Bu, benim için büyük bir dram anıydı. Çok büyük acılar yaşıyorsunuz ama gerçeklerle de yüzleşmek zorundasınız. İyileşmek zorundayım. Hedeflerim biraz geriye atılacak ama pes etmedim, yeni başlıyorum. Hedeflerimi geç olsa da yakalayacağım. Takım arkadaşlarım bana çok büyük destek oldu. Hastaneden kampa döndüğümde herkes odama gelip, destek olmak istedi. Bana güç veren şeyler söylediler. Burak, 3 gündür tanımama rağmen geldi, birbirimizle dil olarak anlaşamıyorduk ama benimle konuşup, güç vermeye çalıştı. Bunlar, zor anlar geçiren bir insan için acısını unutturan olaylar.

Annemin vefatı benim için çok büyük bir acıydı. Bu kadar kısa sürede böyle büyük acıyı bir arada yaşamadım. Ayağım kırıldığında çok üzüldüm, acı çektim. Üzerine bu haberi almak çok büyük acı oldu. Annemi bir daha göremeyecek olmam içimi acıtıyor. Ayağım 3 ay sonra iyileşecek ve sahalara dönebileceğim. Ama annemi bir daha göremeyeceğim. Bu, ne bir ilacın iyileştirebileceği ne de tedavisi olan birşey. Yüreğimin büyük kısmı delindi ve bunu tekrar onarabilecek bir - ya da tedavi yok. Ben, 2 aylıkken babamı kaybettim. Annem benim için hem anne hem babaydı. Burada olmamın en büyük nedenlerinden biri annemdi ama artık o yok.
Başkan mektup gönderdi
Bir anneyi kaybetmeyi ancak yaşayanlar bilir. Yüzleşmek zorunda olduğum şeylerden biri, annesiz bir şekilde hayatıma devam etmem gerektiği. Acı çekiyorum ama bunları da aşacağım. Annemin acısı hep içimde olacak ve gittiğim her yere götüreceğim. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Haberi alır almaz aradı, desteğini gösterdi. Bana bir mektup yolladı. Benim, bu kulübün evladı olduğumu ve hiçbir şekilde desteğini esirgemeyeceğini söyledi. Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcular ve camiadan insanlar beni aradı. Fenerbahçe taraftarı her zamanki desteklerini gösterdi. Tüm Türk halkına teşekkür etmek istiyorum. Ne kadar vefakar olduklarını bir kez daha gördüm. Bu da beni duygulandırdı.”
Deivid, “Türk vatandaşı olmayı düşünür müsünüz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Teklif gelirse neden olmasın. Biraz daha ileri gideyim, Türk Milli Takımı uygun görür, beni oynatmak isterse, bu, benim için büyük bir onur ve mutluluk olur. Türk Milli Takımı formasını seve seve giymek, Mehmet Aurelio’nun başarılarını elde etmek isterim. Kendimi buralı hissediyorum.
Tüm turnuvalarda başarı
Brezilyalı yıldız, yeni sezondan beklentileri konusunda ise, “Kişisel hedefim iyileşip takım arkadaşlarımla birlikte tekrar ter dökebilmek. Takım olarak hedefimiz ise katıldığımız tüm turnuvalardan başarıyla ayrılmak. Türkiye Ligi bizim için vazgeçilmek bir hedef. Bunu kazanmak zorundayız. Türkiye Kupası’nı umarım bu sezon kazanırız. Şampiyonlar Ligi bizim için önemli. Kendimize biraz daha güvenir, biraz daha çalışırsak, doğru hamleleri yaparsak, başarılı oluruz” açıklamasını yaptı.
 
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
allah sabır versin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt