.Bu açıklama sonrası iPad fiyatları düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Bu açıklama sonrası iPad fiyatları düştü
Teknoloji devleri yeni yıla indirimle girdi. Akılalmaz rekabetin yaşandığı tablet bilgisayar pazarında, hem marka hem de ürün çeşitliliğinin çok olması firmaların bu sektör içerisindeki yarışını da üst seviyelere çıkardı. Farklı farklı stratejiler izleyen markalar özellikle düşük fiyat uygulamasına giderek bu şekilde daha fazla pastadan pay almaya çalışıyor.

99 dolara piyasaya çıkıyor
Dünyanın en büyük dördüncü bilgisayar üreticisi Acer birkaç gün içinde piyasaya 99 dolarlık tabletler sunacağını açıkladı. Iconia B1 olacağı düşünülen yeni ürün özellikleri itibari ile Kindle Fire‘a benzerliği ile dikkat çekecek gibi görünüyor. 1024X600 çözünürlük, 7 inç boyunda ekranı, 1.2GHz hızında çift çekirdekli mikro işlemcisi ile yeni Acer'in bu fiyatla pazarda yerini sağlamlaştıracağı belirtiliyor.

iPad'te de indirim var
Birkaç ay önce Türkiye'ye 816 liradan giriş yapan 16 GB iPad Mini'nin ise şu sıralar 770 liradan satışa sunuluyor. Türkiye'ye 620 liralardan iddialı bir giriş yapan Google Nexus 7 de şu an 546 liradan satılıyor.

Kavga büyüdü
Tablet pazarında orta ve alt segmente hitap eden markalar arasında da kıyasıya rekabet yaşanıyor. Güçlü işlemci, bellek gücü ve yüksek çözünürlük savaşının fiyatlara da yansıdığı bu segmentte tüketiciler bir hayli zorlanacak. Everest Everped fiyatları 200 liraya kadar çekerken en yakın rakibi Codeon da Tb 7 modelinde 210 lira fiyatıyla dikkat çekmeye çalışıyor. Artes D821 tablet 306 liradan, Piranha business Tab 7 ise 196 liradan pazara sunuluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt