Brezilya'da Türk sergisi açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Brezilya'da Türk sergisi açılıyor
İstanbul Ticaret Odasının (İTO) düzenlediği, 1. Brezilya Türk İhraç Ürünleri Sergisi, 26 Mayıs'ta Sao Paulo'da açılacak.

İTO'dan yapılan açıklamada, İTO'nun üyelerinin yeni pazarlara açılarak yeni ortaklıklar kurması amacıyla başlattığı “açılımlara” bir yenisini daha eklediği belirtildi.
Yapılan açıklamada, Bahreyn, Ürdün, Umman, Kuveyt ve Katar'ı kapsayan Körfez Bölgesi'nden sonra İTO'nun, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Türk ihraç ürünlerini, bu kez Latin Amerika'nın kalbi Brezilya'da sergileyeceği kaydedildi.

Açıklamada, etkinlikler kapsamında 151 Türk firması ve kuruluşunun, Türk ürünlerinin kalitesini Brezilya aracılığı ile Arjantin, Paraguay, Uruguay ve Venezuella'nın da üye oldukları Güney Ortak Pazarı'nın (MERCOSUR) tamamına tanıtma fırsatı bulacağı ifade edildi.

1. Türk Ürünleri Sergisi'nin, küresel krizin etkilerinin yavaş yavaş kaybolmakta olduğu dönemde Türkiye ile Brezilya arasında 1,5 milyar doları bulan ticaret hacmini artırmak için çok önemli bir adım oluşturduğu dile getirildi. Açıklamada, serginin, Rusya, Hindistan ve Çin ile birlikte önümüzdeki dönemde dünyanın ekonomik büyümesine en çok katkı sağlaması beklenen Brezilya ekonomisinin kalbi Sao Paulo'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Sergiyi ziyaret etmek üzere 4 binden fazla kişinin kayıt yaptırdığı belirtilen açıklamada, ayrıca yaklaşık bin ikili görüşmenin organize edildiği kaydedildi.
İTO'nun, bu etkinlik ile Türkiye'nin gelişmiş sanayisini, zengin tarımsal gücünü, moda dünyasına adını yazdıran değerli tasarımcıların oluşturduğu Haute Couture modellerini, Expo Turquia çatısı altında sergileyeceği belirtildi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
816
Doğuş Pertez
HeiLmasTer®
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
579
HeiLmasTer®


Üst Alt