Braga sağlam çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Braga sağlam çıkıyor


Beto (14 maç, 15 gol): Çok tecrübeli bir file bekçisi. Şampiyonlar Ligi’nde Quim’in yerine 5 maçta da hep o oynadı. Savunma onunla oynadığı zaman daha güvenli oluyor.

Salino (12 maç, gol yok):
Normalde orta sahanın ortasında görev yapan bir isim. Ancak Braga’da forma giydiğinden beri, sağbek olarak oynuyor. Burada da gerçekten oldukça başarılı.

Nuno (11 maç, gol yok): Sezon başında bazı sakatlık sıkıntıları yaşamıştı. Stoper pozisyonunda forma giyiyor. Son dönemde form olarak pek de başarılı olduğu söylenemez.

Vinicus (10 maç, gol yok): Sezon başında bazı sakatlık sıkıntıları yaşamıştı. Stoper pozisyonunda forma giyiyor. Son dönemde form olarak pek de başarılı olduğu söylenemez.

Ismaily (7 maç, gol yok): Hücum gücü oldukça yüksek bir isim. Solbek pozisyonunda forma giyiyor ve oldukça hızlı. Olhanense’den bu sezon başında geldi ve henüz takıma tam alışamadı.

Custodio (14 maç, 1 gol):
Kesinlikle Portekiz’in en iyi defansif orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Çok çalışkan ve sert bir futbol sergiliyor. Takımın bu alanda önemli bir silahı.

Hugo Viana (14 maç, 2 gol):
28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Braga’nın hem yıldız isimleri arasında hem de oyun kurucu konumunda. Sol ayağını çok iyi kullanıyor ve tekniği üst düzeydi.

Mossoro (12 maç, 1 gol):
2008 yılından beri Kırmızı-Beyazlı formayı giyiyor. Takımın orta alanda yetenekli isimlerinden biri. Bu sezon eski günlerinde değil ama yine de ilk 11’in değişmezi.

Alan (12 maç, 1 gol): Takım kaptanı 33 yaşındaki Alan, yaratıcı özelliği ile ön plana çıkan bir futbolcu. Forvet hattının hemen arkasında görev yapıyor ve asistleriyle dikkat çekiyor.

Amorim (13 maç, 2 gol): Portekiz Milli Takımı’nın da kilit oyuncuları arasında yer alıyor. Orta alanın her bölgesinde oynayabiliyor. Hem teknik hem de savunma özelliği bulunuyor.
 


.Murat.

.Murat.

Üye
topal çıktılar bizim maça:D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
:kıskıs::kıskıs:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
220
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
317
DiaBLoS


Üst Alt