Böyle pilot mu olur!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Böyle pilot mu olur!
Böyle pilot mu olur!




Galatasaray'dan Beylerbeyi´ne gönderilen futbolcular forma şansı bulamıyor.
‘Genç oyuncular pişsin, A takıma hazır gelsin’ diye pilot takım Beylerbeyi’ne gönderilen 12 futbolcudan sadece biri 90 dakika forma şansı bulabildi!
Polat, “Hepsi oynayacak” dedi
“Beylerbeyi kulübümüz var. Geçen sezon el birliğiyle 3. ligden 2. lige çıkardık. Orayı almamızın amacı, Galatasaray’da şans bulamayan oyuncuların oynayabileceği bir ortam yaratmak. Hedef 1. lige yükselmek. Çıkamazsak başarısızlıktır zaten. Stadyumlarını bile elden geçirdik...” Bu sözler, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a ait. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, bu ifadeleri dünkü Divan Kurulu toplantısında kullandı. Oysa gerçekler, hiç de Polat’ın hedeflediği gibi değil...
Oysa süreleri oldukça kısıtlı
Galatasaray'dan Beylerbeyi’ne 12 futbolcu gitti. Ancak Kırmızı-Yeşilli takımın, ligin 2. haftasında Bozüyükspor’u konuk ettiği mücadelede, bu oyunculardan sadece Volkan Bekçi 90 dakika görev yapabildi. Ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı karşılaşmada teknik direktör Mustafa Reşit Akçay; Uğur Demirok’a 45, Mehmet Düz’e 20, Fatih Sercan Ekinci’ye ise 10 dakika şans verdi. Hatta Ekinci, bu 10 dakikalık fırsatı iyi kullanıp, gol atmasını da bildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt