Böyle maç görülmedi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangsta

Üye
    Konu Sahibi
Böyle maç görülmedi...
Böyle maç görülmedi...

Belçika'da iki bayan futbol takımı arasında yapılan maç rekor bir skorla sona erdi.
Het Laatste Nieuws Gazetesi'nin haberine göre, SK Berlaar takımı, kalecileri maç yerine müzik konserine gitmeyi yeğleyince, rakibi KV Mechelen'e 50-1 yenildi.
Yedek kaleci Charlotte Jacobs, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Kalecimiz Pukkel, pop grubunun konserine gidince böyle oldu'' dedi.
Jacobs, ''İlk yarı 27-0 bitti. Ancak ikinci yarıda toparlandık. Yalnızca 23 gol yedik ve sonunda 1 gol atmayı da başardık. Gol atmamıza izin verdiler, çok iyilerdi'' diye konuştu.
Maçta KV Mechelen, ilk golünü 4. saniyede kaydetti.
 


Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
oba 4 sn süper...az yemisler yaw..universite macında türkiyede g.afrikaya 8-1 yenildi...ve sononcu buda iyibir skor..kadınların mac oynaması bence yanlıs kosamıyolar sert sut atamıyolar..yane gerisi sölemeye gerek yok.
 

DefectoR

Bayan futbolunda olağan şey bunlar arkadaşlar maçlar bizimkiler gibi az golle geçmez 10-15 golle biter maçlar...
 
Caine

Caine

Üye
hem belçika hemde kesin amatör bir mactır yoksa böyle bir fark cok zor. ama ben bayanların futbol oynayamadığı kanaatinde değilim. çünkü bayanlar dünya kupasını izledim ve almanya ile isvec gayet iyi oynuyorlardı. hatta oyle daldım ki sanki ciden erkekler dünya kupasını ve cok önemli mac oldugunu bile sandım. goller ve hareketler superdi :) turkiyede ekranlarda ve bayanlar arasında daha sık görmek isteriz ama elden bişey gelmiyor :(
 
Quattro

Quattro

Üye
Universiade görev yaptığım için yaklaşık olarak 10 tane bayan futbol maçı izledim. Yukarıda söylenen maç bana göre amatör bir maçtır. Ama bayanlar hiçte öle kötü oynamıyorlar ben şahsen erkeklerin maçlarından daha çok zevk aldım izlerken, daha heyecanlı ve pozisyon zenginliği daha fazla oluyor...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
49 fark atmak ne demek ya :ehe:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O ne be.. :wacko:
 
massut

massut

Üye
basketbol maçıdır o...... :huhu:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
O zaman malup takımın hiç iç saha isabeti yok.Sadece serbest atıştan.Onda da 2'de 1 yapmış. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt