Borderlands Oyunu Beyazperdeye Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Borderlands Oyunu Beyazperdeye Geliyor!
Son zamanlarda Assassin's Creed, Warcraft ve Uncharted gibi yapım aşamasında olan oyun uyarlamalarına şimdi de Borderlands katıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Gearbox Software stüdyosu tarafından geliştirilen ve son yılların en başarılı FPS serileri arasında yer alan Borderlands'i beyaz perdeye taşımak için çalışmalara başlayan Lionsgate stüdyosu, sevilen oyunu sinemaya uyarlamaları için Iron Man ve X-Men gibi başarılı serilerin yapımcıları olan Ari ve Avi Arad'ı görevlendirdi.

Oyunun cesur tavrını koruyacağını söyleyen Lionsgate'in Borderlands filmi için, 18 yaş sınırına sahip olduğu halde oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Mad Max: Fury Road'u örnek alacağı söyleniyor. Açlık Oyunları serisinin bu yıl sona erecek olmasıyla birlikte en önemli serisini kaybedecek olan Lionsgate'in yeni bir seri için arayışta olduğu ve zaman kaybetmeden Borderlands için hazırlıklara başlayacağı belirtiliyor.

Western ve bilim-kurgu unsurlarını harmanlayan Borderlands serisi, Pandora adını taşıyan terk edilmiş bir gezegende geçiyor ve zalim bir firmaya karşı mücadele veren asilerin hikayesini anlatıyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt