Borcumu ödemeden gitmem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Borcumu ödemeden gitmem
Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş’ta geçen sezon beklenen çizgiyi yakalayamayan Cisse, kendisini kanıtlamak için ligin başlamasını iple çektiğini söyledi.


Beşiktaş'ın Fransız yıldızı, şampiyonluk hırsı yüzünden siyah beyazlı takımda kaldığını belirtti, "Burada mutluyum. Yeni sezondan çok şey bekliyoruz. Borcumu ödemeden ve kupa kaldırmadan bu formayı sırtımdan çıkarmayacağım" dedi.

Yeni sezonda takım olarak mutlu sonu hedeflediklerini ifade eden Fransız oyuncu, birçok cazip teklif almasına rağmen şampiyonluk hırsı yüzünden Beşiktaş'ta kaldığını ve borcunu ödemeden de siyah beyazlı takımdan ayrılmayacağını söyledi.

Yeni transferlerle daha da güçlendiklerini ve bu sezon şampiyonluğun büyük favorisi olduklarını da kaydeden Cisse, Avusturya kampında büyük bir hırsla zorlu maç maratonuna hazırlandıklarını vurguladı.

Burada mutluyum

Başta İspanya olmak üzere, Fransa ve Almanya'dan sezon başında çok cazip teklifler aldığını sözlerine ekleyen Cisse, "Hala transfer piyasam açık. Beni hala istiyorlar. Göz önünde olmak ve teklifler almak bir futbolcu için çok güzel bir olay. Ancak, ben başta Türkiye olmak üzere Beşiktaş'a aşığım. Siyah beyazlı çatı altında mükemmel bir atmosfer var. Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbol takımı olarak uyum içindeyiz. Avrupai bir havası var takımımızın. Burada mutluyum. Geçen sezon kendimi başarılı olmuş görmüyorum. Ben de futbol olarak çok üst düzeyde değildim. Ama, bu sezon borcumu ödeyeceğim. Beşiktaş taraftarı, bambaşka bir Cisse seyredecek" dedi.

Fenerbahçe ile geçen sezon aynı puanda ligi bitirmelerine rağmen şampiyonluğu kaçırmalarının sarsıntısından kurtulduklarını da sözlerine ekleyen Cisse, şöyle devam etti: "Bu bizi kamçıladı. Şampiyonluk hırsı yüzünden Avrupa'dan gelen teklifleri hiç düşünmeden reddettim. Benim hala piyasam var. Birçok takım için aranan futbolcuyum ama Beşiktaş'ta bir şeyleri ıspatlamadan, buradan ayrılmak niyetinde değilim. Türkiye'ye turistik seyahate gelmedim. İspanya'da bazı kulüpler Beşiktaş'ın bana verdiği paranın üzerine çıktılar. Öncelikle siyah beyazlı taraftarlara ve başkanımız Yıldırım Demirören'e borcumuzu ödemek zorundayız. Ben ve arkadaşlarım, yeni sezondan çok şeyler bekliyoruz."

Dersimizi aldık

Takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın terlik kavgası yüzünden kadro dışı bırakılmalarının bir sorun oluşturmayacağını söyleyen Cisse, "Savunmaya takviyeler yapıldı. Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Ön libero ve orta sahada eksiğimiz yok. Geçen sezondan çok ders çıkardık. Bu kez daha hırslı ve inançlıyız. Büyük hatalar yaparak şampiyonluğu kaybettik. Bu kez bunu yapmayacağız. Taraftarımızın alkışlayacağı ve gurur duyacağı bir takım sahada olacak" diye konuştu.

Fahri'ye üzüldüm

Avusturya'da yapılan ilk etap kampının en çalışkan ismi olan Fahri Tatan'ın, Konyaspor'a gönderilmesinin kendisini çok üzdüğünü belirten Cisse, sözlerini şöyle tamamladı: "Futbolda duygusallık yok. Hepimiz profesyoneliz. Dünyanın her kulübünde böylesine olaylar yaşanabilir. Kendisini çok seviyordum ve çok da çalışıyordu. Fahri'nin bu sezon göstereceği performansla milli takıma kadar yükseleceğine inanıyorum. Kalmasını isterdim ama teknik heyet ve yöneticilerimiz böyle uygun gördüler. Göreceksiniz, Fahri beni yanıltmayacak."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt