Bolton yasakları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MiCoX

Üye
    Konu Sahibi
Bolton yasakları
Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Çalımbay, diğer taraftan Kayseri maçı öncesi oyuncularının aklından Bolton’u silmek istiyor



Tavırları sertleşiyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, Kayserispor maçına 1 gün kala yüzü gülmüyor. Sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Atom Karınca, motivasyon sıkıntısıyla da karşı karşıya... Hemen her gün toplantı yapan genç çalıştırıcı, talebelerinin aklından Bolton’u silmek istiyor. Bu konuda zaman zaman sert bir tavır takınan Çalımbay dün futbolcularına şöyle seslendi: “Evet, perşembe günü UEFA’da grubun en önemli maçına çıkacağız. Ancak pazar (yarın) kazanamazsak planlarımız değişir.”


Örneklerle anlatıyor
“Hepiniz şu maçları aklınızın bir köşesinden geçirin. Malmö, Rize ve Ankaraspor karşılaşmaları nasıl geçmişti? Aynı hataya bir kez daha düşmeyin. Kayserispor maçı biter, gündemimiz Bolton’a döner...” Kadrodaki problemler de had safhada... Milli Takım’dan sakat dönen Gökhan Zan ile Okan Buruk’un yoklukları büyük handikap. Sağ ayak bileğini burkan Kleberson ile bel spazmı geçiren Youla görev istiyor. Fakat Kara Kartal’ın hocası, kritik Bolton sınavı öncesinde iki yıldız futbolcusunu da riske etmeyi düşünmüyor.

Üzülmez’e şans!..
Kadro arayışlarını sürdüren Çalımbay, Gökhan’ın yokluğunda savunmada iki alternatif üzerinde duruyor. Koray ve İbrahim Toraman’ın yanında ya sakatlıktan çıkan Mustafa ya da son iki maçta şans bulup sol kanatta başarılı olan Çağdaş oynayacak. Eğer tercih Çağdaş’tan yana kullanılırsa, boşalan sol kanat da İbrahim Üzülmez’e bırakılacak. Ay-Yıldızlı forma altında döktüren Tümer onbire dönecek, ancak Rıza hoca günlerdir üzerine titrediği Pancu’ya da yer açmaya çalışıyor.
 


AntiTuk

Üye
bakalım çalımbayın bu hamleleri işe yarayacak mı?
 
abuvice

abuvice

Üye
BJk a geçmiş olsun... gene berabere kaldılar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

delrico
Cevap
12
Görüntüleme
664
' KalendeR '
GhostRiderX
Cevap
0
Görüntüleme
354
GhostRiderX


Üst Alt