Bohem Kıyafetler nerede satılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Etnik Esintiler

Etnik Esintiler

Üye
    Konu Sahibi
Bohem Kıyafetler nerede satılıyor?
Bohem Giyim Tarzı Nasıl Olur?

Bohem takılanlar ve bu tarz kıyafet giymek isteyenlerin aklında tek bir soru işareti var o da; bohem kıyafetler nerede satılıyor? sorusu. İçindeki özgürlüğü ve asiliği dışa vuracak, kendi tarzını ve kombinasyonunu oluşturmak isteyenler bir an önce bohem giyim tarzına ayak uydurmak istiyor. Özgürlüğü ve rahatlığı temsil eden bohem stil insanlara farklı bir hava katıyor. Aksesuar ve takılarla harika bir kombin oluşturabileceğiniz, içindeki ruhu elbiselere yansıtabileceğiniz bu stil ile sizde giyiminizle ön plana çıkabileceksiniz. Karakterist ve sanatçı ruhunuzu ön plana çıkarak giyim tarzıyla günlük hayatta rahatlıkla dolaşabileceksiniz.

Bohem elbise modellerini, perakende ve toptan alımda Türkiye’nin bir numarası otantik elbise ve bohem kadın giyim mağazası olan Etnik Esintiler de bulabilir şık tasarımlarıyla buluşarak dilediğiniz kombin setini oluşturabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan, özgün tasarımlarıyla ön plana çıkan geniş ürün yelpazesi ile birçok modeli bünyesinde bulunduran siteden yaz ve kış sezonunun en eşsiz ürünlerini bulabilir uygun fırsat ve avantajlardan yararlanarak sipariş oluşturabilirsiniz.



Etnik Esintiler nedir?

Etnik giyim ve bohem elbise ile ön plana çıkan bir giyim mağazasıdır. Dünyanın dört bir yanına ürün ihracı yapar. Ürünler %100 pamuk ve doğal elyaftan imal edilir. Dokunmuş kumaş olan ürünler uzun süre rahatlıkla kullanılabilir ve kaliteli boya kullanılarak üretilmiştir. Terleme yapmaz ve dayanıklıdır. Siteden yapacağınız alışverişlerde 99 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Ayrıca üye olan herkese 30 TL’lik indirim çeki verilir. Sepette indirim ve fırsat reyonunda ki ürünlere de %50’ye varan indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. Kredi kartına taksit imkanı, havale ve kapıda ödeme seçeneklerini tercih ederek alışverişlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Tunik, kaftan, renkli etnik şalvar, otantik şal, bluz, pantolon, uzun ve kısa kol gömlek, ceket ve birçok mont modellerini burada bulabilir gardobunuzu yeni elbiselerinizle doldurabilirsiniz.
 


Üst Alt