Böyle rezalet görülmedi! Bakanlıktan onaylı kadın bayıltan sprey!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Böyle rezalet görülmedi! Bakanlıktan onaylı kadın bayıltan sprey!
İnanılması zor ama gerçek. Kadına yönelik şiddeti son günlerde yoğun bir şekilde tartışan Türkiye'de olay yaratacak bir sprey satışa sunuldu.


KADINLARI BAYILTAN SPREY!


Bayıltıcı özellikli spreyin satış ve pazarlama sloganları ise tam bir skandal niteliğinde.

Spreyi satmak uğruna kurban edilmeye çalışılan kadınlar üzerinden çok çirkin bir reklam ve pazarlama ağı oluşturulmuş durumda.

... adlı site inanılması zor ama gerçek olan skandalı çok normal bir şeymiş gibi sunuyor.

Erkeklere ikna edemedikleri bayanları 1 saat içinde bayıltabilecekleri ve hayallerini bu şekilde gerçekleştirebileceğini söylüyor.

Crossfire bayıltıcı sprey sayesinde, erkeklerin istediği bayanı çok rahat bir şekilde elde edebileceği vaadinde bulunan site, Spreyden çıkan gazla kadınların 5 saniye içinde bayıltılacakları ve spreyin 1 saat aralıksız etkisi olduğunu da belirtiyor.

Firma bu spreyi, utanmadan denediklerini ve bakanlıktan onaylı olduğunu ileri sürerek internet üzerinden satmaya çalışıyor.

50-60 KULLANIMLIK TECAVÜZE TEŞVİK SPREYİ!

Crossfire Bayıltıcı spreyin 50-60 kullanımlık olduğu ve bayılan kişi üzerinde herhangi bir yan etki göstermediği, sağlığına zarar vermediği ve hayvanlar üzerinde de etkili olduğu belirtilmiş.

"Hayvanlar üzerinde kullanılabilir" denilen kısmın hemen üzerinde bayılmış bir kadın fotoğrafı da sergileyen site, okuyucu yorumlarıyla da bir başka skandala daha imza atıyor.

Bu ürünü satın alan kişiler içinde yorum yapanların % 99’u, spreyi bir hayvanda değil kadında denediklerini ve çok işe yaradığını rahat bir dille ifade ediyor.

Site, Crossfire adlı bayıltıcı spreyi pazarlarken kadını kullanması ve erkeklere bu spreyle istediği kadını kolayca elde edebilecekleri ifadesini kullanması, günümüzde yaşanan kadına yönelik şiddet ve tecavüzün ne kadar sıradanlaştığını ve kabul görür bir hale getirildiğini pervasızca gözler önüne seriyor.

Skandal sitenin haberi Medyaradar’da yayınlandıktan sonra siteye erişim engellendi.

İŞTE O SKANDAL SİTENİN SPREYİ SATARKEN KULLANDIĞI REKLAM VE PAZARLAMA METNİ!

%100 Etkili Bayıltıcı Sprey

Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derde de girebilir yine de bayanı beraber olmaya ikna edemez.

Ama artık Crossfire Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bir şekilde elde edebilirsiniz.

Spreyden çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır.

Bu muhteşem ürüne sahip olmak sadece 79.00 TL

Crossfire Bayıltıcı Sprey

Ürünümüz Amerikadan İthal, tarafımızdan denenmiş ve bakanlık tarafından onaylanmıştır.

Crossfire Bayıltıcı sprey 50-60 kullanımlıktır.Bayılan kişi üzerinde herhangi bir yan etki göstermez, sağlığına zarar vermez.

Hayvanlar üzerinde de etkilidir. Hayvanların bayıltılması gereken durumlarda da spreyi kullanabilirsiniz.

Hemen şimdi sipariş verebilir siparişinizi ister kargo şubesinden isterseniz adresinize teslim olarak en geç 3 gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Ürün ödemesini ise teslimat sırasında kargo personeline nakit olarak yapabilirsiniz.

Ürünümüze o kadar çok güveniyoruz ki etkisini göstermez ise 20 gün para iade garantisi..

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt