Boca'yı Reddetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Boca'yı Reddetti
G.Saray zaferinde pay sahibi olan ve bu sezonki performansıyla teknik direktörümü Daum’un vazgeçilmezleri arasına giren Kazım Kazım, Boca Juniors’un transfer teklifini geri çevirdi




G.Saray zaferinde pay sahibi olan ve bu sezonki performansıyla teknik direktörümü Daum'un vazgeçilmezleri arasına giren Kazım Kazım, Boca Juniors'un transfer teklifini geri çevirdi.

Arjantin'de bulunan genç oyuncunun eski menajeri ve yakın dostu Aytaç Erenler, önceki gün Boca Juniors-River Plate derbisinden sonra biraraya geldiği sarı lacivertli kulübün başkanı Jorge Amor Ameal ile sohbet ederken laf dönüp dolaşıp Kazım'a geldi. Boca başkanı, ay yıldızlı formayı da giyen ve her geçen gün yıldızını daha da parlatan Kazım'ı izlediklerini ve transfer edebileceklerini dile getirdi. Bunun üzerine Erenler de “Kendisine fikrini sorayım” dedi.

Güçleri yetmez

Galatasaray derbisinde alkışlanan Kazım'ı, Arjantin'den arayan Erenler, hemen konuya girdi: “Tebrik ederim. Her geçen gün daha iyi duruma geliyorsun. Boca Juniors seni istiyor. Teklif getirecekler ve ciddiler.”

Kazım ise hiç düşünmedi, “Bu imkansız. Boca Juniors asla Fenerbahçe'den büyük değil. Üstelik ben Türkiye'ye alıştım. Burada da çok mutluyum. Fenerbahçe ise benim için numberone. Beni almaya kimsenin gücü kolay kolay yetmez” cevabını verdi. Boca'nın Kazım hamlesi ise başlamadan erken bitti.

BOCA'nın tarihçesi

Baglietto, Scarpatti, Sana ile Farenga kardeşlerin 3 Nisan 1905'te kurmuş olduğu Arjantin'in köklü futbol kulüplerinden biridir. İsmini bulunduğu şehirden alır. Boca'nın kurucu başkanı, limana gelen ilk geminin renklerini alacaklarını söyler. İlk gemi bir İsveç gemisidir ve Boca sarı lacivert renkleri kullanmaya başlar. Ezeli rakibi River Plate'dir.


Kaynak: Hürriyet
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kazım'ın ufak tefek göze batan hareketleri var onları bırakıp futboluna baksa daha süper olacak..
 
'Davut

'Davut

Üye
Futbolcu kötü oynadımı kovulacak diye haber çıkar...........
iyi oynadımı başka kulüp ister bu değişmez........
bu medya biraz değiştirsin kendini............
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu haber bana hiç inandırıcı gelmedi..Medyanın sallaması bence..?

Teşekkürler ...
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
;) ...
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kazım'ın bir anda talipleri çoğaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
340
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
374
Kingmortall
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
311
delrico
delrico
Cevap
2
Görüntüleme
429
bu_rakrak
tragedie
Cevap
8
Görüntüleme
482
Nadir


Üst Alt