Blu Products'un Yeni Telefonu Studio 5.5 Duyuruldu [ Bütçe Dostu ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Blu Products'un Yeni Telefonu Studio 5.5 Duyuruldu [ Bütçe Dostu ]

, yeni akıllı telefonu 'i resmi olarak duyurdu.
Furkan Yaldız
Amerika merkezli akıllı telefon üreticisi BLU Products, yeni akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. Düşük maliyet ile üretmiş olduğuorta seviye akıllı telefonlarını Avrupa pazarına sunmadığından dolayı gündeme pek gelmeyen BLU Products, yeni büyük ekranlı telefonuStudio 5.5'i tüketicilerin beğenisine sundu. Cihazın teknik özelliklerindenbahsetmek gerekirse;

'un yeni akıllısı adından da belli olduğu gibi 5.5 inç büyüklüğünde ve 480 x 854 piksel çözünürlüğündeTFT ekrana sahip. MediaTek'in 1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli MTM6589 işlemcisinden gücünü alan BLU , 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı sunuyor. Arka tarafında 5 megapiksel çözünürlükte kamera, Full HD (1080p) video kayıt yapabiliyor. Çift SIM kart yuvası bulunan telefonda 2.250 mAh değerinde batarya bulunuyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan cihaz, 157 x 79,5 x 9,5 mm boyutunda ve 184 gramağırlığında.

Mavi, pembe, sarı, siyah ve beyaz olmak üzere beş renk seçeneği sunan Studio 5.5, birkaç ay içerisinde Amazon veBest Buy üzerinden 179 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 


big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Gm 3.5 diye gelmesinde buraya blu telefon çıkarabilir:bangin:
 
caglar b

caglar b

Üye
Ekran çözünürlügü hayal kırıklıgı
 
fk555897

fk555897

Üye
5.5" ekranda bu çözünürlük tam bir felaket.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt