Blockchain sanal para cüzdanı nasıl açılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Blockchain sanal para cüzdanı nasıl açılır?
Son günlerin en popüler konu başlıkları arasında hayatımıza giren sanal para kavramının olduğunu söyleyebiliriz. Çeşitli yöntemlerle birlikte üretimi gerçekleştirilen sanal paralar çeşitli yöntemlerle internet üzerinden satın alınabilirken, satın alma işlemini gerçekleştirdiğinizde bir sanal para cüzdanı hesabınız olması gerektiğini ve bu paranın bu cüzdana aktarılacağını söyleyebiliriz.

En güvenilir sanal para cüzdanı servislerinden birisi olarakta karşımıza Blockchain çıkarken, bu servisi hem mobil cihazlarınızda hemde masaüstü bilgisayar modellerinizde kolayca kullanabiliyorsunuz. Android ile iOS işletim sistemli cihazlarda kolayca kullanılabilen Blockchain isimli sisteme giriş yaptıktan yeni üyelik açmanız gerektiğini unutmayın.

Türkçe dil desteği sayesinde de Blockchain diğer sanal para cüzdanlarından ayrılırken, cüzdan oluşturmanız için sizden istenenlerin oldukça basit olduğunu söyleyebiliriz. Eğer bir sanal para cüzdanı oluşturacaksanız, ilk etapta gerekiyor. Ziyareti gerçekleştirdikten sonra karşınıza çıkan ekranda mail adresiniz ve giriş işlemi için kullanacağınız bilgiler sizden istenilmektedir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu bilgileri girip uygulamaya giriş yaptıktan sonra direk olarak sizlere cüzdan numaranız verilecekken, bu numarayı unutmayacağınız bir alanda gizlice saklamanız gerekiyor. Eğer sizde sanal paralarınızı güvenli bir şekilde saklamak istiyorsanız, tercihinizi Blockchain'den yana kullanmanız gerektiğini önerebiliriz.

Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra üye profiliniz üzerinden güvenlik ayarlarınızı gerçekleştirmeniz ve buradan tüm bilgileri doldurmanız gerektiğini unutmayın. Bilgileri kayıt ettikten sonra güvenli bir şekilde Bitcoin, Ether ve Bitcoin Cash alım, satım, saklama yada transfer işlemlerine başlayabilirsiniz.

Kredi kartı ile Bitcoin ve diğer sanal para alma işlemlerini nasıl yapacağınız bilgisine, kolayca bu yazımızdan erişebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Maxideren

Maxideren

Üye
Bu bilgiler çok işime yaradı teşekkürler.
 


Üst Alt