Blackberry, Ios Ve Android Için Blackberry Messenger’ı Yayınlamayı Durdurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry, Ios Ve Android Için Blackberry Messenger’ı Yayınlamayı Durdurdu
Akıllı telefon ve tablet üreticisi Blackberry, büyük bir merakla beklenen anlık mesajlaşma uygulamasını sunmaya başlamıştı. İlk olarak Apple’ın iPhone akıllı telefon modelleri için iOS platformunda yerini almaya başlamıştı. Mağaza olarak ilk olarak Yeni Zelanda Apple Store‘da sunulmuştu.



İlerleyen saatlerde hem diğer Apple Store mağazalarında hem deAndroid platformu için Google Play Store‘da yerini alması bekleniyordu.

Android platformu için resmi olarak sunulmamasına karşılık sızıntı ileAndroid kullanıcıları arasında hızla yayıldı. Şirket, ilk 8 saatlik sürede 1.1 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştıklarını belirtti. Bu sayı Android için resmi olarak sunulmamasına karşılık ulaşılan rakamdı.

Ancak görülen o ki, Blackberry’nin serverları bu kadar büyük kullanıcıyı kaldırabilecek kadar iyi değildi. Bu nedenle de Blackberry, iOS veAndroid için Blackberry Messenger uygulamasını sunmayı şu an için durdurdu.

Sorunları çözdükten sonra firmanın tekrar uygulamayı hem iOS hem deAndroid için yayınlaması bekleniyor.

iPhone için BBM‘yi indirenler kullanmaya devam edecekler, henüz sunulmamış Android uygulaması ise devre dışı bırakılacak. Bu da Androidkullanıcılarının şu an için servisi kullanamayacağı anlamına geliyor.

Blackberry, iOS ve Android için Blackberry Messenger’ı yayınlamayı durdurdu
 


Üst Alt