EaSy_As_LiFe
Üye
Bizimkiler
Saat 03:47 ve ben hala uyamadım ayrı konu...Elimde kumanda hergünkü gibi kanalları geziyorum.Kanal Turk te durdum bizi dizi ya dedim hatırlıyorum bu diziyi bir yerden sonradan jeton düştü ki Bizimkilerdi bu dizinin ismi.İlkokul yıllarımda vardı bu dizi.Pazar günleriydi galiba yayın zamanı.Bütün aileyi bağlardı.Kiminin elinde çekirdeği çayı falan Bizimkileri izlerdik.Hele o her bölüm sonunda küçük Alinin bölümü özet geçmesi resmen onu bile özlemişim.Dizi bitti bi sigara yaktım.başladım düşünmeye.Nie artık bu dizi tadında diziler yok?Herhalde kendimcede cevabı da buldum.Artık bu zamanda insanlar konuşcak başka bişey bulmıyorlar ya ewde erkan karşısında yada ekmek derdi peşinde.Ekran karşısında olanlar Televole kültürü denilen şey sayesinde zaten otlaşmış durumda.Bakın dikkat edin artık aile toplantılarında diziler konuşulur oldu Nie?çünkü toplum asosyalleşmeye başladı ve toplumun tek aktivitesi ewde Televizyon izlemek oldu.Ee tabi haliylede konuda bu oldu.Aslında çok kötü arkadaşlar değerlerimizi bir bir yitiriyoruz bilmiyorum farkındamısınız? :wavecry6vu: