Biz Inandık...gs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Biz Inandık...gs
G.Saray'ın yükselen yıldızı Sasa İliç, şampiyonluğa inandıklarını ve olacaklarını söyledi. F.Bahçe ile 4 puan farkın sorun olmadığını belirten Sırp yıldız, Fotomaç'a iddialı konuştu: "Geldiğim ilk günler takıma ve Türkiye'ye uyum sağlayamadım. Kısa bir mutsuzluk dönemi yaşadım. Ama daha sonra bunu tersine çevirdim. Bu dönemde en büyük yardımcım Tomas oldu... İlk yarıda en çok F.Bahçe maçına üzüldüm. O maçı kazansaydık şu an liderdik. Ancak her şey bizim elimizde.

GERETS MÜTHİŞ BİRİSİ
Şükrü Saracoğlu'ndaki maçı kazanamamamız için bir neden yok. Yeter ki iş o maça kalsın. Biz şampiyonluğa inandık. Kendimize güveniyoruz... Para sorunu yok demek yalan olur. Ancak ben bu konuyu basınla konuşmaktan yana değilim. Bu içimizdeki bir sorun... Gerets çok disiplinli bir hoca. Futbolu iyi biliyor. Yeri geldiğinde çok esprili. Onunla çalışmak büyük zevk."

ÇOK ŞANSLIYIM ÇÜNKİ...
İliç, başarısında forvet hattının büyük payı olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Türkiye'nin en kaliteli forvetleri bizde. Necati, Ümit Karan, Hakan Şükür ve Hasan Kabze'nin dördü de birbirinden yetenekli. Onların arkasında oynamak benim için gerçekten büyük keyif ve de şans. Yaptığım asistlerin finali onların sayesinde başarılı oluyor"
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçen senede aynı sözleri duydum gibi hatırlıyorum..
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
evt bizi yenip sampiyon olurlar hersene öyle oluo
 
Caine

Caine

Üye
daha bismillah ilk yarı bitti ve 3 puanlık sistemde 4 puan cok büyük bir fark değil bide şu hakemler fuybolda oynanan voleybol oyucularını seçseler veya adam gibi maç yönetseler şimdi lider belkide başkaydı neyse hayırlısı göreceğiz
 

sas

Üye
evet caine doğru söylüyor acele etmemek lazım
 
ukalaboy

ukalaboy

Üye
HERKEZ KONUSUYO SONUCA BAKICAZ
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
insallah g.saraylılar dediğiniz gibi olurda lig biraz güzel hal alır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt