Püf Noktası Bitmoji Nedir ? Bitmoji Nasıl Kullanılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bitmoji Nedir ? Bitmoji Nasıl Kullanılır ?
Bitmoji insanların kendilerini ifade edebilmeleri için çeşitli avatarlar yani hayali karakterler oluşturmasına imkan sağlayan eğlenceli bir uygulama olarak karşımıza çıkmıştı. Kısa sürede en popüler uygulamalardan biri haline gelen Bitmoji daha sonrasında Snapchat tarafından satın alınmış ve uygulamaya entegre edilmişti.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle BURAYA tıklayarak Bitmoji Android uygulamasını veya BURAYA tıklayarak Bitmoji iOS uygulamasını cihazınıza indirin. Daha sonrasında uygulamayı açın ve varsa mevcut Snapchat hesabınız ile yoksa da yeni ve ücretsiz bir üyelik alarak uygulamaya giriş yapın. Daha sonrasında "Avatar Oluşturma" sayfasına gidin ve size sunulan seçeneklerden dilediğinizi kullanarak kendi hayalinizdeki karakteri Bitmoji ile oluşturmaya başlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Avatar oluşturma sırasında karşınıza gelen farklı tasarımlardan bazıları ücretle satılabiliyor. Bunları kullanabilmek için gerçek para ödeyerek uygulama içi satın alma yapmanız gerekmektedir. Kendi karakterinizi oluşturduktan sonra sıra Bitmoji nasıl kullanılır ? Sorusunun cevabına geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS kullanıcılarının ayarlar menüsü üzerinden genel kısmına girerek klavye menüsünden yeni klavye ekle seçeneği ile Bitmoji'yi aktif hale getirmesi gerekiyor. Bu işlemin ardından Bitmoji ile oluşturduğunuz karakterleri veya sticker paketlerini sevdiklerinize birçok platformda gönderebilirsiniz. Apple cihazlarında yer alan varsayılan mesaj uygulaması ile birbirinize Bitmoji yollayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan Snapchat kullanıyorsanız uygulamaya girebilir ve oluşturduğunuz avatarları diğer arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca bu sticker veya Bitmoji avatarlarını daha farklı yerlerde kullanmak istiyorsanız avatarın üzerine tıklayın veya üzerine basılı tutun. Karşınıza gelen seçeneklerden "kopyala" seçeneğine tıklayın. Bu sayede Bitmoji avatarını kopyalamış olacaksınız. Elbette her platform Bitmoji desteğine sahip olmadığı için kopyaladığınız avatarlar her zaman görünmeyebilir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt