Bitkisel zayıflama formülleri | Bitkisel zayıflama yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bitkisel zayıflama formülleri | Bitkisel zayıflama yöntemleri
Obezitenin başını alıp gittiği şu dönemlerde, doğal ve sağlıklı zayıflama yöntemlerine yönelmenin tam zamanı. İleride geri dönüşü olmayan bir sorunla karşılaşmamak için şimdiden fazlalıklarınızdan kurtulmalısınız. Şifalı bitkiler ise size yardımcı olmak için her zaman hazır. Doğal yöntemlerle zayıflamak isteyenlere birkaç öneri. Size en uygun olanı seçerek hemen başlayabilirsiniz.





Bitkisel zayıflama yolları


Kiraz sapı , su

Hazırlanışı : 6 bardak suya 1 çay bardağı kiraz sapı konularak 12 saat bekletildikten sonra 15 dk kaynatılır. Yarım saat sonra süzülerek 5 ‘ er saat arayla günde 3 kez birer çay bardağı içilir.

Limon , greyfurt , bal ve su

Hazırlanışı : 3 limon ve 2 greyfurt kabukları soyulmadan ince ince kesilerek 4 bardak suda 15 dk kaynatıldıktan sonra içine 3 kaşık bal konur ve 15 dk daha kaynatılıp süzüldükten sonra sabah akşam birer bardak içilir.

Papatya , limon , su

Hazırlanışı : Kabukları soyulmadan doğranmış limon ve bir kaşık papatya 4 bardak kaynamış suya konularak 6 saat bekletilir. Süzüldükten sonra sabah ve öğle birer çay bardağı içilir.

Biberiye , sirke , su

Hazırlanışı : 4 su bardağı sirkeye 1 avuç biberiye konularak 10 gün bekletilir. Süzülerek sabah akşam birer çay bardağı içilir.

Mısır püskülü , su

Hazırlanışı : 4 bardak suya 3 tutam mısır püskülü konularak 15 dk kaynatılır. Günde 3 defa birer su bardağı içilir.

Yoğurt , patates

10 gün süreyle sadece yoğurt ve patates yenilir.

 

Coolwhisper

Üye
çok güzel bir paylaşım olmuş, ayrıca yemekleri normal tabaklarda değilde küçük boy tatlı tabağında yiyerek porsiyonları küçültmekte uzun vadede daha az yeme ve sağlıklı olma alışkanlığı kazandırıyor, özellikle mide şikayeti ve reflü rahatsızlığı olanlara tavsiye edilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt