Bitexen Teknoloji, CryptoCamp Turkey’nin Ana Sponsoru Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Bitexen Teknoloji, CryptoCamp Turkey’nin Ana Sponsoru Oldu
16-17-18-19-20 ARALIK 2020 (5 Günlük)

SERTİFİKALI 5 GÜN 40 SAATLİK UYGULAMALI ONLINE EĞİTİM

Eğitim Saatleri :
10:30 -22:30 (Aralar olacaktır.)

EĞİTİM YERİ : Online Zoom Platformu (Şifre verilecektir.)

GlobalB & CryptoWomen Turkey işbirliği ve Bitexen ana sponsorluğunda gerçekleştireceğimiz ‘’CryptoCamp Turkey’’ toplamda 40 saat sürecek, A’dan Z’ye bir blockchain ve kripto para eğitim programıdır.

BLOCKCHAIN VE KRİPTO PARALARLA İLGİLİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ONLINE EĞİTİM!

• Eğitim 16-20 ARALIK 2020 tarihleri arasında Zoom platformunda gerçekleştirilecektir.
  • Katılımcılara eğitim sonunda Dijital Sertifika verilecektir
  • Eğitim programı online olarak gerçekleştirilecek olup katılım kontenjanla sınırlıdır.
  • Katılım için başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.
Sertifika almak için test usulü yazılı sınav yapılacaktır. Ayrıca grup çalışma performansları da değerlendirilmeye alınacaktır. Yazılı sınav %50 , Performans %30, Derslere katılım oranı %20 en az %70 başarı oranı ile sertifika verilecektir.

Daha önceki sertifikalı eğitimlerimizde %95 memnuniyet ile eğitim dünyasında fark yaratıyoruz!

ŞİMDİ DE BLOCKCHAIN VE KRİPTO PARA SEKTÖRÜNDE KALİTELİ BİR EĞİTİM TASARLADIK.

ALTERNATİF OLARAK, BİTEXEN ‘E KAYIT OLUŞTURUP, SADECE 5 EXEN COIN ALARAK, ‘‘ÜCRETSİZ’’ OLARAK KAYIT OLMA ŞANSINIZ VAR!

Kimler Katılabilir:

CRYPTO CAMP’E KİMLER KATILABİLİR?

Eğitim programımız genel katılıma açık olarak, kripto paralar ve blockchain teknolojilerini öğrenmek isteyen, kendini bu alanda geliştirmek isteyen, sektörde iş arayışında olan, finansal okur-yazarlığını geliştirmek isteyen herkese yöneliktir.

Katılım için 18 yaş sınırı vardır.
Üniversite seviyesinde öğrenciler ve/veya çeşitli sektörlerde çalışan tüm profesyoneller başvuruda bulunabilir.

Ayrıntılar linktedir :

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Üye olana 3 exen 27₺ hediye