Birol Güven Yazdı Benimle Oynarmısın

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Birol Güven Yazdı Benimle Oynarmısın
Çok merak ediyordum bu filmi. Bir Beşiktaş filmi olarak bahsedilince merakım daha da arttı ve ne yapıp edip bir zaman ayırdım ve gittim izledim.

En son söylemem gereken şeyi once söyleyeyim; mutlaka görmemiz gereken bir film.

''Benimle Oynar mısın'a bir Beşiktaş filmi diyemeyiz, içinde Beşiktaşk da olan güzel bir film desek daha doğru olur. Beşiktaş semtinde geçen bir anne kız hikayesi. İlk bakışta klişe gibi gözükse de kendine özgü detaylarıyla klişelikten kurtulan bir film. Önemli bir noktanın da altını çizmek isterim; filmin iyileri de kötüleri de Beşiktaşlı.

Filmi Beşiktaşlı olmayanlar da rahatlıkla seyredebilir ama Beşiktaşlı olanlar daha çok zevk alır. Hele semtte yaşayanlar için çok daha fazla şey ifade edeceği kesin. Semttin ruhunu taşıyan mekanlar, Balık Pazarı, Meydan, Boğaz, rakı , balık herşey var bu filmde.

Filmde camianın yakından tanıdığı isimlere selam çakılması takdire şayan.

Filmin oyuncu kadrosunu da ikiye ayırabiliriz;usta oyuncular ve üstad oyuncular. Hepsi de çok başarılı, hele küçük oyuncuya bayıldım. Aykut abinin ise ismi yetiyor.

Ben bu filmin zaman geçtikçe daha da değer kazanacağını düşünüyorum çünkü İnönü Stadında çekilen son görüntüler bu filmde. Hem tarihi stadımız hem efsane taraftarımız bu filmde belgelenmiş. Bu anlamda da çok önemli bir film.

Son söz; hala vizyondayken mutlaka gidip görelim bu filmi. Filmin gişesi de başarılı olsun ki Beşiktaş temalı daha çok film yapılsın. Birde şu ayrıntıyı not düşelim ; bu filmin çalışmaları yıllar once başladı. Filmi gerçekleştirmek için çok büyük bir zaman ve emek harcandı. Yani bu film, Beşiktaş şimdi ''moda'' olduğu için yapılmadıfilme emeği geçenlerin hepsi de çok iyi ve çok eski Beşiktaşlı.
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
489
scarface006
India
Cevap
1
Görüntüleme
390
jackalmami
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
460
tragedie


Üst Alt