Birbirinden Güzel Huawei Mate 10 Duvar Kağıtları Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Birbirinden Güzel Huawei Mate 10 Duvar Kağıtları Yayınlandı
Yüksek kalitede yayınlanan Huawei Mate 10 duvar kağıtları görenlerin ilgisini çekiyor. Duvar kağıtlarına haberimizin devamında yer alan galeriden ulaşabilir ve indirebilirsiniz.


Huawei tarafından geliştirilen çerçevesiz ekranlı yeni Mate 10 serisi telefonlar geçtiğimiz günlerde Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate 10 Porsche Edition olmak üzere üç farklı varyant ile beraber tanıtılmıştı. Geçen haftalarda iPhone 8 ve iPhone X modelinin duvar kağıtlarını sitemiz üzerinden sizler ile paylaşmıştık. Bugün ise Huawei Mate 10, Mate 10 Pro ve gerçekten de istisnalar dışında tüm Android telefonların arasında en pahalı telefon olan Mate 10 Porsche Edition modeline ait duvar kağıtlarını sizler ile paylaşıyoruz.

https://www.maxicep.com/yeni-huawei-mate-10-ve-mate-10-pro-tanitildi
Yeni Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro Tanıtıldı
Aşağıdaki bağlantı üzerinden Huawei Mate 10 Duvar Kağıtları galerimize ulaşabilir ve birbirinden güzel yüksek çözünürlüğe sahip duvar kağıtlarını cihazlarınıza indirebilirsiniz. Mate 10 duvar kağıtları QHD çözünürlüktedir. Bu durumda bütün duvar kağıtlarını Android telefonunuzda hiç bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Yüksek çözünürlük sayesinde duvar kağıtları oldukça keskin ve kaliteli görünmektedir.

https://www.maxicep.com/galeri/huawei-mate-10-duvar-kagitlarini-indirin
Huawei Mate 10 Duvar Kağıtlarını İndirin
Eğer Galaxy S8, Pixel 2, LG V30 vb. gibi çerçevesiz ekranlı QHD çözünürlükte ekrana sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız bu duvar kağıtlarının verdiği kaliteyi sonuna kadar kullanabilirsiniz. Mate 10 duvar kağıtlarını gördükten sonra kesinlikle Pixel 2 duvar kağıtlarını veya iPhone 8 ve iPhone X duvar kağıtlarını kullanmak istemezsiniz.
Birbirinden Güzel Huawei Mate 10 Duvar Kağıtları Yayınlandı
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt