biraz gülelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

symbianboy

Üye
    Konu Sahibi
biraz gülelim
Sinyal



Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..



Yavaşla



Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"



Tekrar deneyin



Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."



:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
 


_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Yawaşla guzelmiş.. 8)
 

symbianboy

Üye
    Konu Sahibi
Verdiniz mi?



Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş.Tabii bunu gören polis temeli durdurmuş. Polis: - "Ehliyet ve ruhsat beyfendi!" Temel: - "Verdunuzda mi isteysunuz.."



Başka asker yok mu?



Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?"
 
akd06-cnk18

akd06-cnk18

Üye
paylasım için saol
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel fıkralar sağol..
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok güzel sağol
 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:):):):) saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Problem1i
Cevap
4
Görüntüleme
823
OttomaN TigeR
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
607
CoDeYs
Cevap
30
Görüntüleme
1K
ELECTRONİC


Üst Alt