bir üyeyi 50 kez şikayet etmek zorunda kaldım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bir üyeyi 50 kez şikayet etmek zorunda kaldım???
aktiflik gösterdiğim bölümlerde bazı üyelerin uygun olmayan paylaşımlarını, konu tekrarlarını vs şikayet ediyorum fakat bir üyeyi 50 defa şikayet etmek zorunda kalıyorum ve bu konuda yönetiminde gereken hassasiyeti göstermesi gerekmezmi? yönetimde bu konuda birşeyler yapmalı yani bir üyeyi 50 defa şikayet ediyorsam ve bu üye 1 uyarı puanı bile almıyorsa burada bir sorun vat demektir.
2 milyonu aşkın üyesi bulunan bir forumda bu konuda bir kural olmaması normalmi
 


EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu tekrarı yüzünden bir üyemize ceza puanı vermek yapacağımız en son şeydir. Herkes gibi foruma katkıda bulunmak amacıyla konu açan bir kişiyi cezalandırmak büyük haksızlık olur. Hepimiz foruma üye olduğumuz ilk günlerde arama yapmadan, arama yapsak bile yanlış terimlerle aradığımızdan tekrar konular açmışızdır. Misal benim bu foruma açtığım ilk 15 konu forumda mevcut olduğu gerekçesiyle çöpe alındı.

Forumda mevcut olan konular açan arkadaşlarımızın konuları gerek sizlerin şikayetleriyle, gerekse bölüm yöneticilerinin rutin kontrolleriyle silinir. Moderatörlerin asıl görevlerinin başında sorumlu oldukları bölümün düzenini sağlamak gelir. Ben tüm moderatör arkadaşlarımın kendi bölümlerini denetlediklerinden ve sorumlu oldukları bölümlerin tekrar konularla çöplüğe dönmesini engellediklerinden eminim.

Forumda mevcut konuları tekrardan açmayı alışkanlık haline getirmiş üyelerimize yapılacak müdahale bellidir. Öncelikle tekrar konular çöpe alınır. Devam etmesi halinde PM'den kendisine uygun bir dille uyarı yapılır. Yine devam etmesi durumunda uslup sertleşir ve ceza alma noktasına gelindiği bildirilir. Yine devam ediyorsa "Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj" nedeniyle kendisine "10" uyarı puanı verilir.

Forumda yararlandığınız bölümlerin düzenini sağlamak adına şikayetlerde bulunmanız, bizleri eleştirmeniz ve önerilerde bulunmanızdan fazlasıyla memnuniyet duyuyoruz. Konuda bahsettiğiniz olayla ilgili olarak gerekli işlemleri yapmış olmama rağmen, daha fazla hassasiyet gösterip bu durumun oluşmasına sebep olan kişi yada kişilerin, varsa suistimal yada ilgisizlikleri nedeniyle gerekli cezai işlemi uygulayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Keyifli forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan, .caner., asigsasi ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çok güzel özetlemişsin kardeşim teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende eleştiri oklarımı hazırlamıştım her zamanki gibi :P: ama güzel bir açıklama olmuş :oke:
yinede eklemede bulunayım; bazı yeni üyeler konularının çöpe alınmasından ve verdikleri emeğin boşa gitmesinden hiç rahatsız olmuyor ve bunu tekrar tekrar yapmaya devam ediyorlar, ee durum böyleyse yani kendisi rahatsız olmuyorsa! Bu durumdan, rahatsız olan kişilere saygı göstermesi için uyarıda bulunulmasi tabikide uygundur. konuya ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz :)
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi, CABBAR ve -Akıncı
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkür ederim ilginiz ve alakanız dan dolayı ...
 
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt