Bir iPhone iddiası daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bir iPhone iddiası daha
iPhone hakkında pek çok şey yazılıp çizildi ama bu kadar ilginç bir iddia hiç dile gelmemişti.

Küçük yaşta oynadığınız oyuncakları hatırlıyor musunuz? Kimilerimiz bebekleriyle büyüdü, kimilerimiz Gıjoe oyuncaklarıyla oynadı. Bazılarımızın oyun hamurları vardı, bazılarımızın da kurşun askerleri. Peki, günümüz çocukları ne ile oynuyorlar?
Evet, çağımız bilgisayar çağı ve her evde iyi kötü bir bilgisayar bulunuyor. Fakat gelişen teknoloji artık avuç içi bilgisayarlara yönelmiş durumda. Kolay kullanılabilirlik ve taşıma, şüphesiz bu cihazların en büyük marifetleri arasında. Özellikle iPhone'un başı çektiği bu ufak makineler, artık büyüme çağındaki çocukların oyuncakları olmuş durumda.
Konu hakkında çalışan uzmanlar, çok küçük yaşlardaki çocukların bu tarzdaki cihazlara bağımlı olmaya başladıklarına inanıyorlar. İki çocuk annesi olan Natasha Sykes'ın 3,5 ve 2,5 yaşlarındaki çocuklarının yatağının altında bulduğu iPhone'sa bu duruma en iyi örneklerden bir tanesi.
Yine de yetkililer herhangi bir şekilde bu cihazları suçlamıyorlar. Tam tersine; çocukların gelişimindeki en büyük sorunun ebeveyinlerin sorumsuzluğundan dolayı kaynaklandığını üzerine basa basa söylüyorlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
nası yaa :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt