Bir gerçek var ki; kazanmasını biliyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir gerçek var ki; kazanmasını biliyoruz


Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, 7'de 7 yapmanın olağanüstü güzel olduğunu, ancak Fenerbahçe'nin takım oyununda bir takım çelişkilerin bulunduğunu belirtti. Kocaman, çelişkilere rağmen yadsınamaz gerçeğin, Fenerbahçe'nin kazanmasını bilen bir takım olduğunu söyledi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "Bu maçlardan galibiyetle ayrılmak takımın ve kulübün özgüveni açısından çok önemliydi. Sonuç olarak çok güzel ve son derece mutluyuz. İlk yarının sonuna kadar önümüzde 5 deplasman var. Antep, Kayseri, Beşiktaş, Eskişehir ve Trabzon ile deplasmanda oynayacağız. Bunlar çok zor maçlar. O nedenle 7'de 7 yapmak ve bu maçlardan önce puan kaybına uğramamak çok önemliydi. 7'de 7 hakikaten olağanüstü güzel. Kendi içimden geleni söylüyorum: Oyun içerisinde çelişkilerimiz de var tabi ki. Bir yandan beklediğimiz yüksek tempoya ulaşamıyoruz. Bunun yanında lehimize olan çelişkiler de var; 3 tane topumuz da direkten dönüyor ve 4-5 tane net pozisyonumuz var. Bir gerçek var ki; kazanmasını biliyoruz. Bu da önemli bir şey tabi ki. Bu maçtan da kazanarak çıkmak, bizim için gelecek adına umut verici bir durum" diye konuştu.
 


MUHAMMED ENES

MUHAMMED ENES

Üye
valla oyuncular haketiği paranın karşılığını veremiyor işin açıkçası niye gerçekleri yazmıyorsunuz futbolculara tirliyon para veriliyorsunuz sonra adam sahada penguen gibi yürüyor yok daha açılmamışta haftaya diye de yok bir ay sonra falan hep yalan ben bir fener bahçeli olarak diyorum ki adam gibi oynamıyorlarsa hepsini defedin mahale takımı alın daha ucuz gelir size valla ...

EDİT: Konu ile ilgisiz resim mesajınızdan çıkarılmıştır.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Oynayarak kazanıyoruz ama üst seviye bir oyun sergilemiyoruz.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kazanmak en önemli sonuçtur...

Oldukça iyi gidiyoruz..Nazar değmesin..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt