Bir Çok Analist Yeni Nesil Iphone’u 5 Inç Civarında Ekran Ile Bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bir Çok Analist Yeni Nesil Iphone’u 5 Inç Civarında Ekran Ile Bekliyor
Apple iPhone modelleri ile akıllı telefon pazarının en güçlü firmalarından bir tanesi. Şimdiye kadar bir çok iPhone modeli ile karşımıza gelen firma son olarak 10 Eylül tarihinde yeni akıllısı iPhone 5S ve iPhone 5C’yi sunmuş ve 20 Eylül tarihinde de ABD başta olmak üzere bazı ülkelerde satışa sunmuştu.



Apple iPhone 5S ve iPhone 5C, firmadan gelen bilgilere göre 25 Ekimtarihinde önde gelen Avrupa ve Asya ülkelerinde satışa sunulacak. Arkasından da 1 Kasım tarihinde ülkemiz de dahil olmak üzere bazı ülkelerde daha firma bu yeni akıllısını satışa çıkaracak.

Apple ilk olarak iPhone modelinin ardından iPhone 3G ve iPhone 3GSmodelleri ile gelmişti. Daha soran tasarımda değişikliğe giden firma,iPhone 4 ve arkasından da iPhone 4S adında ki modelleri sunmuştu. Bu modellerin hepsi 3.5″ büyüklüğünde ekrana sahip olarak gelmekteydi.

Daha sonra Apple‘ın efsanevi CEO‘su Steve Jobs‘un ölümünden sonra işler değişti ve sunulan iPhone 5 ile ekran büyüklüğü de 4″ seviyesine çıktı. Geçtiğimiz günlerde gelen iPhone 5S ve iPhone 5C modelleri de 4″ekran ile sunuldu.

Şimdiden yeni nesil iPhone hakkında iddialar gelmeye başladı. Uzmanlar yeni nesil iPhone‘un ya da iPhone 6‘nın daha büyük ekran ile gelmesini bekliyorlar. Yeni iPhone, 5″ civarında ki ekran büyüklüğü ile gelebilir.

Bir çok analist yeni nesil iPhone’u 5 inç civarında ekran ile bekliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke, Neagf ve Buğra


Samet.25

zaten 6 da büyük ekran gelmesse apple kullanıcıları hem büyük hayal kırıklığına uğrayacak hemde apple dan uzaklaşacaktır çünkü artık 4" ekranlar bile gözümüze çok ufak geliyor
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bence en fazla 4.3 olur. Yine 2 farklı model çıkarabilirler ama 5C hayal kırıklığı oldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve .caner.
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bir yerde 4.8 görmüştüm, merakla bekliyoruz :hmmm
 
PriZm

PriZm

Üye
5" olmaz.Apple'ın gözünde 4" den sonrası bile tablet sınıfına giriyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Bence olabilir, çünkü apple bir şeyler değiştirmeye çalışıyor gibi. Bu androidin önünü kesmesi lazım. =P
 
comando_legend

comando_legend

Üye
valla bana göre bu işin standardı 5" tir :D
 
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Valla Apple 4 inç ekranla herkese hitap ettiğini sanıyor ama küçücük elleriyle kadınlar bile erkeklerden fazla note 2 kullanıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
mehmettech

mehmettech

Üye
Biraz zor gibi yani 4inc bile bize çok küçük geliyo yani iphone 6da ekran boyunda değişiklige çıkmazsa apple büyük bir kullanıcı kitlesi kaybedecektir...
 


Üst Alt