Bir Ayrılış Da Fatihten...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Bir Ayrılış Da Fatihten...
Yunanistan'ın Selanik Takımı PAOK'da forma giyen Milli futbolcu Fatih Akyel, takımından ayrılma kararı aldığını söyledi.
Akyel A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Yunanistan'a geldiğimden bu yana kararlaştırılan ücret şahsıma ödenmedi. Yaklaşık 5 aydır herhangi bir şekilde ödeme yapılmadı. Bu çerçevede PAOK'dan ayrılma kararı aldım'' şeklinde konuştu.
Takım yönetimini de menajeri aracılığı ile bilgilendirdiğini kaydeden Akyel, ''Yönetimin de ödeyecek parası yok ki ayrılma kararımı duyduklarında bir şey söylemediler. Anladığım kadarıyla ödemeleri azaltmak için bu yola başvuruyorlar. Duyduğum kadarıyla benim durumumda olan 2, 3 oyuncu daha var'' dedi.
Milli Takım kampından dönüşte geciktiğini, bu nedenle de PAOK yönetimince 5 Bin Avro para cezasına çarptırıldığına dikkati çeken Akyel, ''Bana 130 Bin Avro borçları varken, bir de 5 bin Avro ceza verdiler. Anlaşılır gibi değil'' ifadesini kullandı.
Akyel, ''Ben bir profesyonelim. Sonuçta paramı futboldan kazanıyorum. Maksat keyif için oynamak olsaydı ülkemde oynardım neden kalkıp Yunanistan'a gideyim'' diye konuştu.
Yunan basını, Türk oyuncunun ''Keyfi davrandığını ve geçen hafta da 5 Bin Avro para cezasına çarptırıldığını, dünkü antrenmana da çıkmayarak sabırları tükettiğini'' öne sürmüş, bugün toplanması beklenen PAOK yönetiminin de söz konusu durum karşısında Akyel ile yolları ayırma kararı almasının kesinlik kazandığını belirtmişti...
 


esonmez357

Üye
ee haklı adam parasını alamıyosa gitsin.
 

Tayfuns

Üye
para yok oyunda yok ben olsam bende yaparım gercı artık fatıhın pili bitti
 
hidayet

hidayet

Üye
bu adam kendisine çok yazık etti Türk ligini bırakması bence bir hataydı
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
E yani 5 ay para alamayınca herkes terkeder..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Doğal bir durum
 
abuvice

abuvice

Üye
Bencede.
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
fatih bunu hep yapio
bi gazete bu haberle ilgili
fatih bildiginiz gibi yazmisti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt