Bing'den yeni hamle!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
Bing'den yeni hamle!
Arama motorları söz konusu olduğu zaman Google akla ilk gelen isimdir şüphesiz. Yine de son yıllarda onun çok büyük bir rakibi var: Microsoft Bing.

Bing.com, son kullanıcının beğenisine sunulduğundan bu yana rakip olduğu Google'ın pazar payına ortak olmanın peşinde. Bunu yapmak içinse birçok farklı yola başvuran Bing, ana sayfasında bulunan arka plan değişitirme özelliği ile dikkat çekiyor. Sürekli olarak farklı bir arka plan ile karşımıza çıkan Bing.com, yüksek çözünürlüklü ekran görüntülerini artık tüm kullanıcılarının istediği gibi bilgisayarlarına indirmelerine imkan tanımış durumda.

Microsoft'un resmi Bing blogundan yayınlanan açıklamaya göre, kullanıcıların yoğun ısrarı sonucununda her gün değişen bing ana sayfa resimlerini, kullanıcıların istedikleri gibi bilgisayarlarına indirmelerine imkan tanıdıklarına değinildi. "Artık bing'e girdiğinizde, sayfanın sağ alt tarafında bulunan indirme ikonuna bastığınız anda sitede bulunan resmi, bilgisayarlarınıza indirmeniz mümkün." şeklinde bir açıklama yapan Microsoft, sistemin şimdilik sadece Amerika üzerinden bağlanan kullanıcılar için geçerli olduğunu söyledi. Avrupa'lı kullanıcılar için bu sistemin ne zaman kullanılabilir hale geleceği ise henüz bilinmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt