Biliç'in Büyük Pişmanlığı

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Biliç'in Büyük Pişmanlığı
Tahkim Kurulu karşısına çıkan ancak savunması sonuçsuz kalarak üç maçlık cezası onanan Beşiktaş Teknik Direktörü, ''Madem bana inanmıyorlar, neden gittim? Onlara verebileceğim en büyük delil benim'' dedi.

Galatasaray maçında hakem Fırat Aydınus'un tribüne gönderdiği ve hazırlanan rapor nedeniyle üç maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, sözlü savunma için pişman olduğu ortaya çıktı. Hırvat teknik adam, cezasının onanması üzerine, ''Madem bana inanmıyorlar, o zaman ben niye gittim? Beni niye çağırdılar?'' diye isyan etti.

Sözlü savunmasını verdiği günün akşamında cezasının değişmediğini öğrenen ve bu nedenle büyük bir üzüntü yaşayan Bilic'in, bu konuda yönetimle yaptığı görüşmede, ''Benden küfür etmediğime yönelik delil istiyorlar. Ben onlara en fazla 'küfür etmedim. Hakem beni yanlış anladı' diyebilirim. Onlara verebileceğim en büyük delil benim. Bu nedenle gittim, sözlü savunma verdim. Neyin ne olduğunu tüm detaylarıyla anlattım. Ama demek ki bana inanmıyorlar. Madem inanmayacaklar neden çağırıyorlar? Neden Slaven Bilic'e inanmıyorlar? Böyle olacağını bilsem sözlü savunmaya gitmezdim'' diye konuştuğu öğrenildi.


Kariyeri boyunca hakemlere küfür etmediğini de yönetime anlatan Slaven Bilic, ''Galatasaray maçından sonra hem benim, hem de takım ve kulüp için tahmin edemeyeceğim kadar olumsuzluk yaşandı. Antalyaspor maçında alacağımız üç puan bütün bu yaşananları geride bırakacaktır'' ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Vatan
 


Üst Alt