Biliç Uyudu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Biliç Uyudu
Her hafta farklı bir 11'le çıkmak ne kadar yanlışsa, rotasyonu hiç düşünmeden aynı takımı üst üste altı hafta sahaya sürmek de aynı derecede yanlıştır. Bu, bazı oyuncularda mental yorgunluğa sebep olabilir. Özellikle karşınızda doğal motivasyonu sağlayacak bir ezeli rakibiniz yoksa bu ayrıntıya daha çok dikkat etmelisiniz.

Bilic bunu yapmadı, ayrıntıyı atladı. Şöyle bir maçta sadece ön taraf Ömer Şişmanoğlu ya da ortaya Muhammed'in konulması bile farklılık yaratabilirdi.
İlk dakikadan itibaren sahada afyon yutmuş gibi gezen, maçı nasıl olsa alırız havasında oyunu 50 metre genişlikte oynayan, rakibe inanılmaz boş alan bırakan bir Beşiktaş izledik.

Olcay derbideki gibi kayıp, Gökhan Töre aynı şekilde, Fernandes de onlardan aşağı değil.
Arkası boşalan Almeida'yı söylemiyorum bile. Bu şartlarda Veli-Atiba ikilisi de şaşkına dönüyor. Kazandıkları topu verecek kimse bulamıyorlar.

Suçlu teknik ekip

İlk 45'te Beşiktaş'ın bir tek organize atağı var hepsi bu.
Onun dışında ne rakip savunmadan dönen topu alabildiler, ne de kendi savunmalarından.
Orta saha tek kelimeyle kayıptı. Antalya hem daha çok topla oynadı, hem daha çok atak yaptı ve doğal olarak daha fazla pozisyona girdi.

Bu manzarayı görüp ikinci yarıya sıfır değişiklikle başlamak golü davet etmekti, davet edilen gol de Diarra ile geldi. Sonra Sonra yine tedbir yok, Bilic seyretmeye devam etti ve ikinci gol de benzer şekilde geldi.

Kimse savunmaya suç bulmasın, teknik ekip yedi bu golleri. Orta saha devre dışı kalınca Escude için yapacak bir şey kalmaz nitekim kalmadı da.
Slaven Bilic, derbide olduğu gibi yine uyudu, Lamuni Diarra bir sağ, bir sol vurdu Beşiktaş knock-out. Geçmiş olsun.

Turgay Demir / Fotomaç
 

Benzer Konular



Üst Alt